Franchisingyrittäjäksi?

Franchisingyrittäjäksi?

Sushirullat ovat uusi, yksinkertainen ja mukava pikaruoka, joka perustuu japanilaiseen sushiravintolaan. Täytevalikoimamme ja raaka-aineemme ovat runsaita, joten kaikki asiakkaat kansallisuudesta tai iästä huolimatta voivat nauttia tuotteidemme ulkonäön, värin ja maun harmoniasta. Esimerkkejä tästä ovat vaikkapa teriyaki-kana, tuore lohi wasabimajoneesilla ja inkiväärillä, siivutettu naudanliha yakiniku-kastikkeessa, tonnikala mausteisessa chilimajoneesissa tai useat kasvis- ja vegaanivaihtoehtomme tofulla, omeletilla ja tuorevihanneksilla.

Olemme auttamassa uusia yrittäjiä liiketoiminnan aloittamisesta alkaen liikkeen avaamiseen saakka, ja tietysti senkin jälkeen tuemme ja neuvomme yrittäjiä monin eri tavoin, jotta voisimme menestyä yhdessä. Menestyvä ketju tarvitsee menestyviä yrittäjiä: siksi liiketoimintasi on meille tärkeä.


Etsimme nyt yrittäjiä ympäri Suomen!

Ketjumme tulee kasvamaan seuraavina vuosina moniin uusiin kaupunkeihin. Luonnollisesti alkuvaiheessa etusijalla ovat suurimmat kaupungit, mutta muutkin paikkakunnat ja paikat, joissa kulkee runsaasti asiakkaita kiinnostavat meitä.

Olemme vasta alkuvaiheessa, nyt on siis herkullinen hetki liittyä mukaan, jos haluat olla mukana varaamassa parhaat paikat!

 

Yhteystiedot

Franchise Manager, Suomi
Arto Pelander
Sähköposti: arto.pelander@sushirullen.fi
Puhelin: +358 400 599095

Jos haluat lisätietoja, täytä oheinen lomake saadaksesi meiltä lisätietoja.