Jbl Vastamelukuulokkeet Käyttöohje

Without JavaScript our website won’t work properly. Kumpi on vastamelu ilman valoa jbl vastamelukuulokkeet käyttöohje Valkosen valon kanssa. Yli 80 desibelin äänenvoimakkuus voi olla kuulolle haitallista. Aktiivista melunhallintaa käytetään vähentämään tai poistamaan ympäröivän melun vaikutusta. Tästä oli apual 0 Translated by Google. Milloin musiikkini soi liian kovaa? Nämä kuulokkeet toistavat samaa JBL-ääntä, bassoa, joka sykkii syvältä ja voimakkaasti.

Bluetooth-laitteen kiinnitystekniikka

Dynaaminen taajuusvaste Hz 20Hz – 20KHz. Takaisin sivun alkuun. Tuotelehti Englanti KB. Lisää ostoskoriin. Kaiuttimien tai muiden tilanteiden tapauksessa sinun on oltava valppaana, meteli ei ylitä kyseistä tasoa.

jbl vastamelukuulokkeet käyttöohje

Tuotteen kuvat ja videot

Kevyt ja taitettava rakenne Kevyen ja kompaktin sekä taitettavan rakenteensa ansiosta kuulokkeet kulkevat helposti mukanasi. Tuotelehti Suomalainen KB. Jos olet epävarma, anna tämän tehdä ammattilainen. Akku Latausaika tuntia, kun akku on tyhjä 2. Tarvitsetko apua?

cap1750 tp link

JBL Tune BTNC käyttöohje (Suomalainen – 24 sivut)

Uudemmissa Kuulokkeet on yleensä pieni sisäänrakennettu mikrofoni, joka mahdollistaa soittamisen. Voiko tämän korjata? Voinko soittaa handsfree-puheluita Kuuloke? Milloin äänenvoimakkuus on liian korkea? Mikä on bluetooth? Yleisiä kysymyksiä Tukitiimimme etsii hyödyllisiä tuotetietoja ja vastaa yleisiin kysymyksiin.

Käyttöopas | Bluetooth-laitteen liittäminen

Cory-Mande Makaya Pudotin vahingossa jbl -kuulokkeet noin metrin etäisyydeltä. Impedanssi ohmia Mitä teen? Taitettava Kyllä. Pascal Erittäin hyvät kuulokkeet: laadukas ääni, joka on mukava käyttää, automaattinen ja nopea yhteys älypuhelimeesi tai tietokoneeseeni, kun kytket sen päälle.