Jkl Ravintolat

View Comments Likes: 14 Shares: 0 Comments: 0. Vietnamilainen ravintola Fit Yliopistonkadulla jkl ravintolat lounastarjoilun parhaimmistoa. Paras yllätys oli kuitenkin itse ruoka. Jkl ravintolat konditoriaan kannattaa piipahtaa kahville ja syömään vaikka palanen kakkua. Vehryt Nouka on näyttävä ja moderni juhlapaikka… Lue lisää kohteesta Vehryt Nouka. Sen sijaan Kuokkalan kartanon ravintola olisi syytä lisätä listalle; loistavaa ruokaa hulppeissa puitteissa. Väinönkatu 1, Jyväskylä Katso yhteystiedot.

Ravintolat & kahviot

Hanko Sushi Kauppakeskus Forum. Kysyin etukäteen turvallisuusasioista ja puhelimessa luvattiin ottaa asia vakavasti. Arvokas ja suojeltu kartano tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön huippuluokan ravintolaelämykselle. Jyväskylän sydämessä toimii monta ravintolaa, joista saat herkullisia aamiaisia, lounaita ja illallisia myös näin poikkeusaikana. Lounaalle laitetaan taas pötyä pöytään ja sieltä se perjantaikin jkl ravintolat tuli. Á la carte avoinna tänään 16 – 23 Katso muut aukioloajat. Jkl ravintolat ravintolat tarjoavat ruokailuvaihtoehtoja moneen makuun!

jkl ravintolat

Mikä maistuisi?

Siirry sisältöön. Lounasravintoloista kyllä pointsit HOX lle. Art nouveau tyyliset, valoisat tilat ja viimeistellyt yksityiskohdat sykähdyttävät, tarjoten hyvin varustellut, nykyaikaiset ja toimivat tilat erilaisiin tilaisuuksiin. Comment on Facebook Missä lista? View Comments Likes: 7 Shares: 0 Comments: 0.

air mouse logitech

Jyväskylän parhaat ravintolat x Herkuttele näissä paikoissa! –

Pyrimme vastaamaan puhelimeen aina kun mahdollista. Jkl ravintolat oma suosikkiravintolasi Jyväskylän keskustan monipuolisesta tarjonnasta! Juttua muokattu 8. Varaukset myös puhelimitse tai myynti acravintolat. Hakamaan lammastila. Seudulla on myös herkullisia lounaspaikkoja ja eri ruokavaliot on huomioitu ihanasti. Onnellinen hän joka makuhermojaan hellii, onnellinen hän joka toista kestii.

Ravintola Harmooni, sesonginmukaista lähiruokaa Jyväskylässä

Korona-aika on ollut haasteellinen erityisesti riskiryhmäläisille. Teeleidissä tarjoillaan myös tiistaista perjantaihin perinteinen brittiläinen afternoon tea. Tutustu palveluihimme. Palokan grilliltä saa Jyväskylän ehdottomasti parhaimmat hampurilaiset. Meille on helppo tulla!