Joie Spin 360 Autoliitto

Päälliset irrotettavat ja konepestävät 30 asteessa. Lisää R -säännöstä. Käytännössä kuitenkin moni pitää turvaistuinta jatkuvasti samassa asennossa. Turvaistuin asennetaan aina auton isofix-kiinnikkeiden ja Top Tether yläkiinnityshihnan avulla. Tilaa tästä kuluttaja-asiakkaille suunnattu uutiskirje. Katso turvaistuinvertailu tai sivun lopussa oleminen lista Plus-testistä ei julkaista tarkempia tuloksia, vaan se on vain hyväksyntä.

Joie i-Spin 360 2019

Ei omaa autoa Jos ei Object Linking and Embedding omaa autoa, tarvitaan istuin joka on mahdollisimman helppo asentaa joka kerta uudelleen eri autoihin. Akta Graco Duologic Lähettämällä arvostelusi hyväksyt nämä ehdot. Näin keräämme tuotearvosteluja. Valitse Oyster.

joie spin 360 autoliitto

Olet täällä

Metsäkuusi säädettävää istuinkaltevuutta sekä laadukkaat kangaslaadut ja pehmusteet edistävät pienen matkustusmukavuutta. Kannattaa katsoa myös kankaiden alle. Molemmat kiinnitystavat ovat oikein kiinnitettyinä yhtä turvallisia. Tarkista, että turvaistuinta saa kallistettua tarpeeksi pienelle lapselle 25—35 astetta, isomalle riittää vähemmän Tarkista, että vyöt tulevat lapsen olkapään korkeudelta tai hiukan alempaa. Lisäksi istuimen pitäisi sopia mahdollisimman hyvin eri automalleihin.

jean paul gaultier classique saphir

Joie Spin | Autoliitto

Valitse Pine. Lasten turvaistuintesti paljasti vaarallisia heikkouksia joissakin turvaistuimissa. Ei omaa autoa Jos ei OLE omaa autoa, tarvitaan istuin joka on mahdollisimman helppo asentaa joka kerta uudelleen eri autoihin. Kasvot menosuuntaan voi matkustaa cm pituiset lapset 25kg painoon asti. Lisää käännettävistä turvaistuimista Kallistusominaisuudet On hyvä, jos pienen lapsen 6kk—1v istuimen saa kallistettua tarpeeksi kaltevaan asentoon 30—35°. Ei OLE aivan sama, minkälaiseen turvaistuimeen lapsesi asetat.

Joie i-Spin | Autoliitto

Top Tether -kiinnitysmahdollisuus puuttuu kuitenkin monista autoista. Valjaissa on pehmusteet, jotka istuvat mukavasti lapsen rinnalle ja istuimen sivuilla magneetit, joihin valjaat saa asetettua pois tieltä kun lasta kiinnitetään istuimeen. EI suositusten mukaisia :. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Muiden isofix-kiinnitteisten istuinten jalkaatilaa ei voi kasvattaa.