Joycon Animal

Kisaa ja taistele ystäviäsi vastaan Mario Kart 8 -pelin täydellisessä versiossa! Yläpainikkeet, erityinen reunamalli, joka asennetaan vain tarvittaessa. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”. Nintendo Switch sisältää kaksi peliohjainta, yksi pelikonsolin molemmilla joycon animal, jotka toimivat yhdessä. Lisää ostoskoriin.

Hori Nintendo Switch Joy-con laturi

Nintendo Switch harmailla Joy-Con -peliohjaimilla Pelikonsoli, jolla voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat ja milloin haluat! Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Näitä ostetaan nyt:. Näytä kaikki Hori tuotteet. HAC parannetulla akun kestolla Akun kesto on 4, tuntia, mutta se vaihtelee käytettävästä pelistä ja käyttöolosuhteista riippuen. Nintendo Joycon animal – Super Mario Odyssey Edition Pelikonsoli, jolla voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat ja milloin haluat!

joycon animal

Kolme erilaista pelitapaa

Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? Handheld mode Ota suuri, upea näyttö mukaasi mihin tahansa menetkin. Ohessa muutamia suosittuja pelejä, klikkaa tästä nähdäksesi lisää pelejä. Joy-Con Pair Neon Yellow. Siellä on yksi, siellä on vielä toinen

hyundai need for speed

Hori Nintendo Switch Joy-con laturi | verkkokauppa

Toivelista luotu. Kysy tuotteesta. Voit myös saada lisätietoja peleistä, katsoa mainoksia ja trailereita. Nintendo Switch – Splatoon 2 Bundle Pelikonsoli, jolla voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat ja milloin haluat! Tuote on lisätty toivelistalle. Joycon animal voit katsoa kaikkia kuvakaappauksia, joita olet ottanut pelatessasi. Tabletop ja Handheld joycon animal, maksimi erottelukyky on x, joka vastaa näytön tarkkuutta.

Korjaussarja Nintendo Switch Joy-Con ohjaimille in-1 | Konsolinet

Voit jopa lisätä omaa tekstiä kuviin ja julkaista kuvasi helposti sosiaalisessa mediassa. Huomioi, että myöhemmin julkaistavan järjestelmäpäivityksen myötä on mahdollista tallentaa myös liikkuvaa kuvaa. Siirrä toivelistalle. News Uusimmat peliuutiset toimitetaan Nintendo Switch -pelikonsoliin. Ohessa muutamia esimerkkejä ja jos haluat nähdä lisää, klikkaa tästä.