Kännykän Näytönsuoja

Nokia E5 näytön suojakalvo, Heijastamaton. Se ei Object Linking and Embedding halpa, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen. Poista tämä nimike. Hyödyllistä tietoa Panssarilasi Tuotetyypit Kännykän näytönsuoja yrityksestä Ota yhteyttä Tuotteen vaihtaminen- ja palauttaminen Toimitusehdot. Samsung Galaxy J4 näytön suojalasi 2 kpl

Puhelimen suojakalvot ja suojalasit

Samsung Galaxy Note kännykän näytönsuoja kaareva taka suojakalvo. Puhelinvalmistajien lippulaivamallien hinta pyörivät tuhannen euron molemmin puolin ja siksi kallisarvoinen laite onkin järkevää suojata asianmukaisesti. Puhelimen kuoret. Tarjoamamme panssarilasit ovat yksinkertaisia asentaa ja helppoja puhdistaa. Esimerkiksi lasi voi olla on puhelimen näytön kokoinen, mutta ei pyöristetty.

kännykän näytönsuoja

Tilaa uutiskirjeemme

OnePlus 9 näytönsuojalasi, 2 kpl. Honor kuoret. Haku Tarkennettu Hakumenettely Hakutermit Uutiset. Puhelimet 88 kpl. Wave-panssarilaseja on saatavilla useimpiin markkinoilla oleviin puhelinmalleihin. Varmista, ettei ruudulla OLE pölyä tai mitään ylimääräistä.

autonomia gopro hero 8

Näytön suojakalvot ja näytön suojalasit | elektroninen kauppa

Markkinat tarjoavat tänään valtavan määrän suojavarusteita elektroonikka laitteiden näytöille. Onneksi olkoon! Nokia C heijastamaton näytön suojakalvo. Suosittelemme pitämään puhelimessa suojakalvoa tai panssarilasia uudesta asti. Esimerkiksi lasi voi olla on puhelimen näytön kokoinen, mutta ei pyöristetty. OnePlus Nord Kännykän näytönsuoja näytönsuojalasi, 2 kpl.

Panssarilasi vai näytön suojakalvo puhelimeen näytönsuojaksi? – iHelp

Hinta Hinta. Tarjoamamme panssarilasit ovat yksinkertaisia asentaa ja helppoja puhdistaa. Näitä ostetaan nyt:. Esimeriksi Samsung ja Huawei ovat tunnettuja näytön reunojen yli kaartuvista näytöistä. Panssarilasi suojaa tehokkaasti iskuja ja putoamistakin vastaan. Kuinka valita sopiva näytönsuoja älypuhelimellesi? Lasit voivat olla läpinäkymättömiä, kiiltäviä, erittäin läpinäkyviä, oleofobisia.