Karcher Se 40001

Sen avulla puhdistat niin tekstiilit kuin kovat muovi- ja vinyylipinnat. Tyhjennä kori. Tuote väliaikaisesti loppu. Arvostelut Ei arvosteluja vielä. Todella helppo käyttöinen tuote, loistavalla lopputuloksella. Kun sadevesisäiliö on tyhjä, tehokas kohokytkin estää kuivakäynnin aiheuttamat vauriot.

Awọn ifoso eso

Liukasteena voidaan käyttää pelkkää vettä tai Karcher se 40001 Berry Blast detaileria. Muodostaa pitkäkestoisen vaahdon, joka irroittaa lian tehokkaasti Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd. Pehmeä struktuuri helpottaa kiillotustyötä tallan mukautuessa pinnan muotoihin vähentäen koneen vetelyä. Samoin jos haluat käyttää pientä sadetinta tai Micro-Drip-järjestelmää. Jag har beställt ett nytt lösenord men får inget mejl Titta om mejlet har hamnat i din skräppost.

karcher se 40001

Produktinformation

Tuotekoodi: AD-DP Hämta i butik Gratis avhämtning i butik. Lähetä ostoskoriin sähköpostilla Tehty! Brilliance on helppo työstää käsin, mutta levitykseen voidaan käyttää myös kiillouskonetta ja hienoa kiillotuslaikkaa. Vannepesuaine Autobrite – Very Cherry Acid on erittäin vahva – happopohjainen pesuaine vanteille. Fortsätt handla.

echo show8

Varaosat | Kärcher Oy

Tuotekoodi: AD-DP Poistaa P hiomapaperin jäljet. Olipa kyseessä kastelukannun täyttäminen tai puutarhan kastelu kastelupistoolin avulla, pumppu on ihanteellinen apuväline. Autobrite Karcher se 40001 on monipuolinen sisustan puhdisusaine. Hex Tech sininen laikka on tarkoitettu maalipinnan viimeistelykiillotukseen kuten hologrammien poistoon. Autobrite Very Cherry on turvallinen ja tehokas vannepesuaine kaiken tyyppisille vanteille.

BORDSVÅG MEKANISK KC 1KG X 5G

Leikkaavuus 2,5 Kiilto 5. Yksi pumpun tärkeistä ominaisuuksista on patentoitu ja optimoidun virtauksen varmistava teleskooppiputki, joka on valmistettu kevyestä ja kestävästä alumiinista. Sitten lähetä se itsellesi tai ystävällesi linkin avulla, jolla se voidaan hakea milloin tahansa. Tuotekoodi: AD-BD Purple Velvet High Glossin hinta-laatusuhde on alan huippua. Voit asettaa käynnistys- ja sammutuskorkeuden toiveidesi mukaan.