Katia Cotton Stretch

Muut jäi itselle. KnitPro Zooni -silmukkamerkki. Katia Concept Pure – pima-puuvilla. Tunnisteet: kyhpyyhetiskirätti. Tarkista aatto- ja pyhäpäivien aukiolot Facebook-sivuiltamme.

Cotton Stretch, katia, 50g

Nyt oon kutonut kaikki myssyihin varaamani langat ja vaihteeksi ois tarkoitus tehä jotain muuta :. Oon taas vaihteeksi virkannut turvalonkeroita. Monisäikeinen pyöreä lanka helppoa neulottavaa ja neulepinnasta tulee kaunis. KnitPro Zooni -silmukkamerkki. Addi pyöröpuikko, alumiini, 80 cm, 2.

katia cotton stretch

You’re Temporarily Blocked

Tunnisteet: hyväntekeväisyys , keskonen , kyh , myssy , vauvalle. Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa ”kirjoita arvostelu”. Addi pyöröpuikko, alumiini, 80 cm, 2. Tarkista aatto- ja pyhäpäivien aukiolot Facebook-sivuiltamme. Tossut 37 KYH22 lanka: järbo garn soft raggi 41g puikot:2,5. Voit jättää tuotearvostelun tuotetietojen yläpuolelta kohdasta ”kritiikit”.

iberostar jamaica ocho rios

Cotton stretch – Elävä Lankakori

Keskosmyssyt Kyh 11,12,13,15 ja 17 Ohje: FB lanka:blend bamboo 85g puikot Jos ei oo sittekään hyvä, niin pitää kehitellä siitä jotain muuta. KnitPro Waves virkkuukoukku, 2. Katia Tencel-Cotton. Katso ja osta.

Cotton Stretch, katia, 50g | Neulenettikahvila | Lankakauppa

Tossut 37 KYH22 lanka: järbo garn soft raggi 41g puikot:2,5. Klikkaa sitten sivun oikeasta reunasta kohtaa ”kirjoita arvostelu”. Raitanilkkurit 37 KYH20 lanka: katia cotton stretch 42g puikot: 2,5. Mustavalkoraidallisen koko 29x39cm ja lanka on cottonbamboo ja kuluttaminen 74g. Voit arvostella tuotteen myös, jos olet tehnyt hankintasi kivijalkaliikkeestämme. Kun tiskirätti on melkein neliö ja viimeksi on neulottu krs 2, kavenna 6s ja neulo 4krs ainaoikeaa. Tuo eco cotton ei kyllä sovellu käsipyyhkeeseen.