Käytetty Frakki

Hekin yleensä vuokraavat, koska se on halvempaa. Kun kutsukortissa lukee iltapuku, smokki tai black tie, on kyseessä smokki. Frakki voidaan korvata tummalla puvulla, mutta ei smokilla. Joskus jopa vaivalloiselta tuntuvan puvun hankinnan voi hoitaa helposti ja kivuttomasti muistamalla käytetty frakki perusasian hääetiketistä, ja pyytämällä hieman apua ammattilaisilta. Tämä on erityisen tärkeää, kun iltatilaisuudessa joukot ja tyhmyys tiivistyvät, tai jos uskaltautuu jopa tanssimaan. Frakin voi korvata ainoastaan tummalla puvulla, juhlaunivormulla tai kansallispuvulla. Runsaasta valikoimastamme löydät vaivattomasti laadukkaat käytetty frakki kaikkiin tilaisuuksiin.

Miesten puvut

Hautajaisissa valkoinen. Helpoin tapa saada ilmettä pukuun kuin pukuun, on käyttää omaan tyyliin sopivia asusteita, kuten kenkiä tai kaulavaatetta. Frakki Kun kutsukortissa käytetty frakki juhlapuku tai white tie, on kyseessä frakki. Bonjour-puku on saketin ohella suosittu. Morsiamen hääpuku on yleensä yksi ensimmäisiä asioita hankintalistalla.

käytetty frakki

Mistä lähteä liikkeelle?

Joskus jopa vaivalloiselta tuntuvan puvun hankinnan voi hoitaa helposti ja kivuttomasti muistamalla muutaman perusasian hääetiketistä, ja pyytämällä hieman apua ammattilaisilta. Kaksirivinen takki peittää vyötärön, mutta yksinappisen kanssa käytetään joko smokkivyötä cummerbund tai -liiviä. Leikkauksella on silti mukavia puolia, koska korkea lahje näyttää pidentävän jokaista miestä, ja vyötäröltä harteille levenevä takki saa yläruumiin näyttämään voimakkaammalta. Pukeutumisen täydentävät mustat kiiltonahkakengät ja pitkävartiset mustat silkkisukat. Jaa juttu. Tämä on historiallinen jatkumo, koska asu syntyi alun perin ratsastukseen, ja pitkällä matkalla lyhyt takin etumus on mukavampi. Miesten juhlapukeutuminen Katso hääpalvelut.

lounge palma rusta

One moment, please

Saketin väreinä suosittuja ovat harmaa tai musta. Tumma puku käy kaikkiin tilaisuuksiin kellonajasta riippumatta. Solmuke itsesidottava ja taskuliina ovat valkoisia käytetty frakki kunniamerkkien kanssa ei taskuliinaa käytetä. Häävieraiden pukeutuminen määräytyy sen mukaan, miten sulhanen pukeutuu. Inspiroidu lisää Morsiuspuvut Sulhanen Kaaso ja bestman Häävieras. Hihoissa on tuplamansetit ja juhlavat kalvosinnapit. Päähineeksi käytetty frakki musta tummansininen tai -harmaa huopahattu.

No entäs se sulhasen puku?

Saketin housut ovat perinteisesti harmaaraidalliset, jotkut kallistuvat kuitenkin nykyään mustaan housuun varsinkin mustan takin kanssa tuomaan yhteneväisyyttä. Yksirivisessä takissa on vain yksi nappi. Myös siipikaulus on suosittu vaihtoehto. Rekisteröidy ilmaiseksi tästä. Solmuke on valkoinen.