Käytettyjä Pakettiauton Renkaita

Matala vierintävastus pitää huolen siitä, että rengas on ystävällinen niin ympäristölle kuin kuljettajan lompakolle. Ylimääräistä kestävyyttä pakettiauton renkaille antaa esimerkiksi Nokian Renkaiden Aramid Sidewall -teknologia. Huollamme autosi, teemme hitsaustöitä ja paljon muuta. Tämä tietysti tekee hyvällä renkaalla ajamisesta huomattavasti turvallisempaa. Polttoainetaloudellisuus: C. Valitse avainsanat. Käytettyjä pakettiauton renkaita asiantuntijamme auttavat.

Pakettiauton renkaat

Rengaspaineet esimerkiksi matkailuautossa ovat yleensä 3,5 baaria. Näin ollen renkaiden kunto on turvallista tarkastaa jo ennen lakisääteisiä kulumia ja viimeistään kausivaihdon yhteydessä. Lue lisää matkailuautojen renkaista ja valitse omaan käytettyjä pakettiauton renkaita parhaiten sopiva rengas. C-renkaita käyttävien autojen yhteydessä puhutaan usein myös hyötyajoneuvoista. Valitse toimipiste Kurikka Tervajoki Ähtäri.

käytettyjä pakettiauton renkaita

Mikä on pakettiauto?

Toisin kuin pakettiautossa, matkailu- tai asuntoauton peräosa on tarkoitettu elämiseen tien päällä. Lue lisää matkailuautojen renkaista ja valitse omaan ajoneuvoosi parhaiten sopiva rengas. Sujuvan ajotavan ansiosta ajaa turvallisesti ja välttää vaarallisia liikennetilanteita. Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat. Oikeat rengaspaineet parantavat myös renkaiden kestävyyttä, niin raskaammissa paketti- ja matkailuautoissa kuin kevyemmissä henkilöautoissa.

fenix 6 verkkokauppa

Käytetyt – Rengaskulma

Renkaiden aramid-kuiduilla vahvistetut sivupinnat suojaavat renkaita ulkoisilta vaurioilta. Yksi tapa, jolla pakettiauton autonrenkaat sopivat paremmin käytettäväksi raskaampien ajoneuvojen sekä kuormien kanssa ovat niiden vahvistetut sivupinnat. Kun renkaan vierintävastus on matalampi, käytettyjä pakettiauton renkaita sekä ympäristöä että rahaa. Täten pienempi retkeilyauto soveltuu hyvin matkusteluun myös kaupunkiympäristössä. Ohiajomeluluokitus ja -voimakkuus dB : B 69dB. Lue lisää matkailuautojen renkaista ja valitse omaan ajoneuvoosi parhaiten sopiva rengas. Uudet ja huolletut autonrenkaat ovat myös huonolaatuisia energiatehokkaammat, sillä laadukkaimpien rengasmerkkien renkaat suunnitellaan säästämään polttoainetta jokaisella kilometrillä.

rengasonlinefi | Halpa rengaskauppa

Hallittu ja turvallinen ajotapa: kiihdytyksen, hidastuksen, voimansiirron ja peruutuksen on oltava kohtuullista ja tasaista. Tarvittaessa asiantuntijamme auttavat. Kun pakettiautossa on alla asianmukainen rengas, voit välttää ikävät ja odottamattomat rengasrikot. Yksi tapa, jolla pakettiauton autonrenkaat sopivat paremmin käytettäväksi raskaampien ajoneuvojen sekä kuormien kanssa ovat niiden vahvistetut sivupinnat. Tavallisen pakettiauton kuljettamiseen riittää B-ajokortti, mutta raskaampien yli 3 kilon ajoneuvoihin vaaditaan C-ajokorttia.