Kevyt 2h Teltta

Erittäin hyvä tuuletus. Tunnelitelttaa ei kuitenkaan voi pystyttää esimerkiksi kevyt 2h teltta kauniiseen maisemaan, ja talvella sen kytkeminen vaatii joko erityisiä lumikiiloja tai suksien tms lankkujen virittämistä lumeen. Kevyetkin kankaat voivat nykyään olla kestäviä, mutta usein peukalosääntö on, että mitä kevyempi kangas on, sitä helpommin se rikkoontuu. Helppo ja nopea pystyttää. Myös teltan Pohja vesitiivistä ja kestävää materiaalia. Kerlon kangas pitää veden loitolla pahimmillakin myrskyillä ja viimeistellyt ompeleet varmistavat, että tämä teltta sopii myös talvikäyttöön.

1-2 hengen teltat

Samasta teltasta on saatavilla myös silnylon-versio Stratospire 2joka on hieman painavampi mutta edullisempi malli. Jos siis hakee telttaa pääasiassa lyhyille retkille ja vaelluksille, eikä oletettavissa OLE sellaisia sääolosuhteita, joissa tarvisi kevyt 2h teltta teltan eteisessä, olisin taipuvainen suosittelemaan kupoli- tai hybridimallista niistä edempänä telttaa, jonka saa pystytettyä rantakalliolle, hietikkoon ja jonka ovet saa kunnolla auki kauniista maisemista nauttiakseen. Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:. Tuo Bergans Helium on ihan hyvä rinkka. Kaksikerroksinen malli, valmiiksi teipatut saumat. Fjällravenin Abisko Shape 2 on erittäin versatiili kahden hengen vaellusteltta kevyt 2h teltta vuoden ajan käyttöön.

kevyt 2h teltta

Ultralight-telttojen materiaalit ja mallit

Verkosta löytyy myös lisäkoukkuja, joten korkeaan kattoon saa kyllä mahtumaan todella paljon esineitä. Oma tili. Onneksi kattosta löytyy tavaroille oma verkkotasanne, johon mahtuu paljon tavaroita ja varusteita. Hyväksy kaikki Tallenna asetukset. Kalliimpiin telttoihin verrattuna Skyrocket 2 Dome:sta uupuu hienompia yksityiskohtia ja painoa voisi karsia paremmilla materiaalivalinnoilla ja rakenteella. Kangaslaadut Kevyetkin kankaat voivat nykyään olla kestäviä, mutta usein peukalosääntö on, että mitä kevyempi kangas on, sitä helpommin se rikkoontuu.

black friday lego ninjago

Ultrakevyt retkeilyteltta 2 hengen

Polyuretaanikäsiteltyä polyesteria. Olen aika kovassa tuulessa ollut omalla Duplexillani ongelmitta ja väitän että ensimmäisenä pettää kyllä kiilat tuossa. Zpacks Duplex Duplex g on varmasti Zpacksin suosituin telttamalli. Tärkeimmät kriteerit vaellusteltan valinnassa ovat: Paino ja pakkauskoko Teltan sisätila Materiaalien kestävyys Teltan säänkestävyys Kokoaminen ja pakkaus kasaan Lue vaellusteltta testi ja vertailu! Lisäksi pohjan osalta riskinä on rikkoutuminen: jos pystytät telttaa esimerkiksi soraiselle pihamaalle, terävät kivet rikkovat ohuen kevyt 2h teltta helposti. Ultrakevyen talvivaelluksen teesejä

Parhaat kevyet kahden hengen teltat – KEVYESTI KAIRASSA

Hillen tuntien kangaslaadut ja sisäteltta on hieman ylimitoitetun järeät, painoa on myös reippaasti enemmän. Talvikäyttö vaatii teltalta enemmän ominaisuuksia esimerkiksi kankaiden sekä tuuletusten suhteen. Naturehike Cloud Up 1 , 1 henkeä, 1,34kg. Tilaa uutiskirje. Siinä ei OLE verkkotaskua takana kun se on suunnattu enemmän vuorikiipeilyyn.