Lego Duplo 10592

Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Pienet imeväisikäiset rakastavat loputtomia pelastusseikkailuja tällä helposti rakennettavalla setillä, joka on suunniteltu kehittämään rakentamisen perustaitoja. Tukee ääniefektejä. Pahvilaatikoiden lukumäärä per lava. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.

LEGO DUPLO – Paloauto (10592)

Luo lisää palomiesseikkailuja yhdistämällä setteihin Sammutusvene ja Paloasema. Pakkauksen paino (fysiikka). Tuote ID. Lisää toivelistaan. Määrä per tuotepakkaus. Näytä kaikki. Pienet imeväisikäiset rakastavat loputtomia pelastusseikkailuja tällä helposti rakennettavalla setillä, joka on suunniteltu kehittämään rakentamisen perustaitoja.

lego duplo 10592

Hinta- ja tuotetiedot

Close product quick view ×. Tuotteita lavalla. Tukee ääniefektejä. Tukkupakkauksen leveys. Manage consent. Palautus Haluatko tietää lisää palutus ja vaihdosta?

kultajousi hopeakorvakorut

Osta LEGO DUPLO – Paloauto ()

Lisää ostoskoriin lisätiedot. Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. Pakkauksen leveys. Tuotteita lavalla. Manage consent.

LEGO DUPLO Paloauto – Lelut24

DUPLO palikat ovat hauskoja ja turvallisia lasten pienissä käsissä. Tuote ID. Tuotepakkauksen paino. Tuotepakkauksen pituus. Pienet lapset rakastavat loputtomia pelastusseikkailuja tällä helposti rakennettavalla setillä, joka on suunniteltu kehittämään rakentamisen perustaitoja. Kun palomies on riittävän korkealla, taistele liekkejä vastaan ja sammuta tulipalo sisäänvedettävän letkun avulla.