Lego Duplo 10830

Ne inspiroivat hauskoja tarinoita, joissa syödään aamiaista ystävän kanssa tai hoidetaan kukkia. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt. Click OK to extend your time for an additional 0 minutes. Kategoriat ja tuotemerkit. Kirjaudu tai rekisteröidy käyttääksesi toivelistoja. Ne sisältävät tuttuja hahmoja ja kekseliäitä yksityiskohtia, joiden avulla vanhemmat ja taaperot pääsevät uppoutumaan yhteisiin rakennushetkiin lego duplo 10830 leikkeihin.

LEGO DUPLO Mickey Mouse 10830 Minnin Kahvila

Manage consent. Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten lego duplo 10830, joita tilaaja tai käyttäjä ei OLE pyytänyt. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Kiehtova kokonaisuus imaisee 2 vuotta täyttäneet imeväisikäiset roolileikkien maailmaan. Tallenna Peruuta. Viimeinen kappale voi olla myös ”malli”.

lego duplo 10830

Tietoja tästä PNG: stä

Valitse attribuutit, jotta näet saatavuuden. Tuote sisältää 27 LEGO-osaa. Kysy tuotteesta. Kategoriat ja tuotemerkit. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Tilaa uutiskirje. Näitä ostetaan nyt:.

kekkilä tehokompostori kokemuksia

LEGO DUPLO Mickey Mouse Minnin Kahvila – Lelut24

Paljon puuhaa ja leikkejä Disneyn faneille: Minni Hiirestä ja Iines Ankasta pitävät lapset pääsevät kokemaan Disneyn taian tämän koti- ja kahvila-aiheisen lelun rakennussarjan parissa. Ne sisältävät tuttuja hahmoja ja kekseliäitä yksityiskohtia, joiden avulla vanhemmat ja taaperot pääsevät uppoutumaan yhteisiin rakennushetkiin ja leikkeihin. Manage consent. Lego duplo 10830 to Top. Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin. Ikäsuositus 2 — 5v. Arviot Tuotearvioita ei vielä OLE.

Osta LEGO Duplo – Minnie’s Café ()

Tallenna Peruuta. Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Toivelista luotu. Yhteystiedot Palaute Tavaratalot Yritysmyynti. Kysy tuotteesta. Tuotteiden myymäläsaldot vaihtelevat nopeasti, eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida täysin taata. Paljon puuhaa ja leikkejä Disneyn faneille: Minni Hiirestä ja Iines Ankasta pitävät imeväisikäiset pääsevät kokemaan Disneyn taian tämän koti- ja kahvila-aiheisen lelun rakennussarjan parissa.