Lego Millennium Falcon

Näitä ostetaan nyt:. Pikaosoitteet Sulje Tavaratalot Info. Kategoriat ja tuotemerkit. Skip to the end of the images gallery. Ihastele rungon mutkikkaita yksityiskohtia, anturilautasta, ylä- ja alanelilasertykkejä, seitsemää laskeutumisjalkaa, laskettavaa noususiltaa ja kätketty sädetykkiä.

Lego Star Wars 75192, Millennium Falcon

Pääruumassa on istumapaikkoja minihahmoille, dejarikilainen hologrammipeli, teknikon työpiste, jossa on kääntyvä tuoli minihahmolle, sekä ovi, jossa on käytäväkoristelu. Tarkista aina ennen tuotteen ostamista hinta, toimituskulut, toimitusaika sekä muut tiedot kaupan sivuilta. Huomioithan, että tuotteen myymäläsaldot lego millennium falcon eikä myymäläkohtaista saatavuutta voida taata. Kysy tuotteesta. Legot ja muut rakennussarjat. Näin keräämme tuotearvosteluja.

lego millennium falcon

Tuotteen kuvat ja videot

Koti ja perhe. Arvostelut – tätä mieltä muut ovat olleet tuotteesta. JavaScript estetty selaimessasi. Kulje takaosastoon tarkkailemaan hyperajoa konsolista käsin. Edun saat, jos olet uusi tilaaja. Tietosuojaseloste Evästekäytännöt Oiva raportti Haluatko tavarantoimittajaksemme? LEGO harvinaisuus!

denver btg-615 review

LEGO Star Wars UCS Millenium Falcon | elektroninen kauppa

Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Informaatioteknologia Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Tabletit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Valitse listasta sopivin vaihtoehto. Dräger Alcotestalkometri. Ladataan hintagraafia. Tuotekohtaisille sivuille on liitetty linkkejä tuotteiden kotisivuille, millä pyritään parantamaan tuotetietoutta.

Lego Star Wars Millennium Falcon, hinta €

Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle! Tietotekniikka Kannettavat tietokoneet Komponentit Pöytäkoneet Pillerit ja tarvikkeet Tarvikkeet ja oheislaitteet Telekommunikaatio. Käyttöehdot Palaute. Pinterest Elektroninen posti. Kaikki kaupat — liikerakennukset. Sony PlayStation 5 PS5 , pelikonsoli.