Lego Ninjago 70679

Teknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten. E, Chopper Maroon ja Lord, minihahmot, ’mysteerivauva’ -elementti, Colen vasara ja 2 lego ninjago 70679, Lloydin miekka ja 2 katanaa, Hutchinsin henkilökunta, herra E: n 2 katanas Chopper Maroon, katana ja avain. Ikäsuositus yli 9v. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Painomitat noin: 20 cm korkea, 55 cm pitkä ja 44 cm leveä. Storm Dragon on yli lego ninjago 70679 cm korkea, 49 cm pitkä ja 14 cm leveä.

Käyttöohje Lego set 70679 Ninjago Ultralohikäärme

Close product quick view ×. Lego Ninjago MovieTM Aseisiin kuuluu kerättävä Dragonbone Blade, Jay’s kusarigama ja tanto, Zanen rakennettava katana ja jousi ja nuoli, Spider-crawlerin Vengestone Chain ja Muzzolin rakennettava miekka, katana ja keihäs. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset. Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Uusia lego ninjago 70679, jotka saapuvat elokuussaovat musta hattu ja varusteet Garmadonille, huivi Jaylle, peruukit Lloydille, Jaylle, Nyalle, Kaiille ja Misakolle, taidekalakypärä, paholainen kypärä, kulhot, lusikka ja 2×3 sininen siat Lloyds Robo Dragon rakennesuunnitelman kanssa. Ikäsuoritus mainitaan aina laatikossa.

lego ninjago 70679

Luo ilmainen tilisi

Ultralohikäärme on vihreän ninjan lohikäärme, ja sillä on kaikki tulen, jään, salaman ja maan neljä elementtivoimaa, joten pahiksilla ei OLE mitään mahdollisuuksia! Aseisiin kuuluu kerättävä Dragonbone Blade, Jay’s kusarigama ja tanto, Zanen rakennettava katana ja jousi ja nuoli, Spider-crawlerin Vengestone Chain ja Muzzolin rakennettava miekka, katana ja keihäs. Evaluaatio Kerro meille mielipiteesi Lego set Ninjago Ultralohikäärme arvioimalla tuote. Luo tili tai. Vertaile Ninjagon rakennustyyppien hintoja. Hyppää ohjaamoon vihreän ninjan Lloydin ja Wun kanssa ja syöksy taisteluun.

jack micro usb

Käyttöohje Lego set Ninjago Ultralohikäärme

Lisätietoja on Legon sivustolla. Sisältää 2 versiota Lloydista, 3 versiota Garmadonista sekä Nyan ja Kaiin uudet versiot, jotka ovat saatavilla elokuussa Ilman haastetta, Netti-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen lego ninjago 70679 lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua. Lego – Ninjago-päällikkö Spinjitzu-kisassa Jaguar-tien varrella. Lue miten käsittelemme evästeisiin liitettyjä tietoja. Oni-pyörässä on terävät terät ja 2 nasta-ampujaa.

LEGO Ninjago Ultralohikäärme – Lelut24

Löydät myös yleisiä kysymyksiä, tuotearvostelun ja käyttäjäpalautetta, joiden avulla voit käyttää tuotettasi mahdollisimman hyvin. Mistä löydän Lego-sarjan osaluettelon? Haluatko jakaa tuotekokemuksesi tai kysyä kysymyksen? Jokaisessa minihahmossa on yksi tai useampi lisävaruste, taustalevy ja kerättävä esite. Close product quick view ×. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.