Lego Ninjago Hahmot Nimet

Cole pilottijaksot ja kaudet 1—5sivuäänet. Garmadon yrittää estää Samukaita kidnappaamasta Nyaa, mutta Ninjat varoittavat menneisyyden Sensei Wuta. Skalesin poika. Samanaikaisesti Adam ja Plundar auttavat vapauttamaan ninjat, jotta he voisivat liittyä taisteluun. Wu saa kuulla Kryptariumiin vangitulta Aspheeralta, ettei käärö tappanut Zanea, vaan lähetti hänet Iki-maailmaan. Colen lego ninjago hahmot nimistö vaikea hallita mechiä ja hän melkein ajaa parin ihmisen yli asennettujen pyörien takia. Paluumatkalla oleminen Boreal hyökkää Lloydin ja Akitan kimppuun, siepaten Lloydin mukaansa ja kuljettaen hänet jäälinnalle.

Ohjelman katsominen vaatii kirjautumisen

Ninjat uskovat Kallovelhon olevan kaiken takana. LEGO Technic. Tero Koponen. Ninjat päättävät palata New Ninjago Cityn sammuttaakseen sieltä kaiken virran ja kohtaavat Overlordin rakentaman nindroidiarmeijan. Ninjat kuitenkin voittavat heidät, mutta Sensei Wu, Krux ja Acronix katoaa aikaan. Lopulta Overlord onnistuu ja voi taas ruumiillistua. Colin Murdock.

lego ninjago hahmot nimet

1 – Paluu uuteen

Heitä johti olento nimeltä Samukai, jonka Wu ja Garmadon karkottivat sinne kauan sitten. Sabrina Pitre. Munssit ja Gecklet vapautetaan, ja Vania kruunataan Shintaron uudeksi kuningattareksi. Yhdistämällä elementtivoimat saat herätettyä kultaisen mekaanikon viimeiseen suureen taisteluun. Kai ymmärtää lopulta luopua toiveestaan tulla Vihreäksi Ninjaksi ja kynsiterän saamisen sijaan pelastaa Lloydin löytäen samalla potentiaalinsa.

kahvipapuja netistä

Luettelo animaatiosarjan Lego Ninjago jaksoista – Wikipedia

Maailman tunnetuimpiin kuuluvan lelumerkin Lego ninjago hahmot nimet tarina alkoi Tanskan Billundissa vuonna puusepän pojan Godtfred Kirk Christiansenin keksiessä muoviset toisiinsa kiinnittyvät rakennuspalikat. Lloyd ja Harumi etsivät viimeistä naamiota Oni-temppelistä. Jay toivoo, ettei Tyranin teekannua olisi koskaan löydetty. Saarella Nya alkaa haikailemaan Colen perään. Jay ottaa käyttöönsä heidän aiemmin voittamansa lohikäärmeen, ja seuraa lohikäärmemuotoonsa muuttunutta Unagamia portaalin läpi. Weapons of Destiny.

Lego Ninjago (animaatiosarja) – Wikipedia

Tuonne Keski-Jyllannissa sijaitsevaan Billundin pikkukaupunkiin pääsee myös lentäen. Hän kertoi, että kun oli sammuttanut Zanen muistikytkimen ja kuolemaisillaan, Samukai oli elvyttänyt hänet ja pakottanut rakentamaan luurangoille sotakoneita. Garmadon Garmadon on ensimmäisen spinjitzu-mestarin poika ja Wun isoveli, joka opetti ninjasankarien tiimiä. Tänne viittaavat sivut Linkitettyjen sivujen muutokset Toimintosivut Ikilinkki Sivun tiedot Viitetiedot Wikidata-kohde. Samaan aikaan Samukai joukkoineen onnistuu viemään muilta Ninjoilta loput aseet. Mutta estääkseen Garmadonia tuomasta kultaisia aseita yhteen, Wu lähtee Manalaan Tulimiekka mukanaan. Tämän jälkeen Misako pääsee sopuun poikansa kanssa ja liittyy ryhmään.