Lego Ninjago Junior

Go to Top. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Toiminnallisuus Toiminnallisuus Aina aktiivinen Tekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta lego ninjago junior, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta. Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista.

LEGO Juniors 10722 Ninjago Käärmetaistelu

Lisää ostoskoriin lisätiedot. Tekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei Object Linking and Embedding pyytänyt. Close product quick view ×. Jos käärmerosvo ennättää helikopterilleen ensimmäisenä, lennä Lego ninjago junior kanssa hänen sinisellä lohikäärmeellään ja varmista, ettei rosvo pääse pakoon! Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset.

lego ninjago junior

10722 LEGO Juniors NINJAGO Käärmetaistelu

Osa evästeistä on sivuston toiminnalle välttämättömiä. Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Ikäsuositus 4 — 7v. Go to Top. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Manage consent.

iphone charger 2m

LEGO Juniors Ninjago Kadonnut Temppeli – Lelut24

Manage consent. Arviot Tuotearvioita ei vielä OLE. Close product quick view ×. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Varo laavaa, sahanteriä ja heiluvaa kirvestä! Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin. Hyväksy Jatka hyväksymättä Asetukset Talleta asetukset Asetukset.

LEGO Juniors NINJAGO Käärmetaistelu – LEGO Juniors – LEGO | Shopping4net

Sinun on kirjauduttava sisään kun haluat kirjoittaa arvioinnin. Hallitse vaihtoehtoja Hallinnoi palveluita Hallitse myyjiä Lue lisää näistä tarkoituksista. Arviot Tuotearvioita ei vielä OLE. Lisätiedot Arviot 0 Lisätiedot Paino 0. Jos käärmerosvo ennättää helikopterilleen ensimmäisenä, lennä Jayn kanssa hänen sinisellä lohikäärmeellään ja varmista, ettei rosvo pääse pakoon! Tuote sisältää 92 LEGO-osaa.