Leikkialusta Vauvalle

Takaisin ylös. Clementoni clementoni. Ingenuity ingenuity. When they’re ready for tummy time, the adjustable toy arch folds down to engage your little explorer with two different designs on each side. Uutiskirjeen leikkialusta vauvalle saat etuja ja tarjouksia ensimmäisten joukossa!

leikkimatot

Meillä oli turhake. Kautsu kautsu. Säädettävässä lelukaaressa on iso lelu, jossa on valotoiminto ja joka toistaa erilaisia melodioita. Kapalointi ja kylvetys. Tämähän leikkialusta vauvalle se ideaalitilanne leikkimaton kanssa. What you get: 1 x Playmat 2 x Padded Bow Measurements: 90 x 90 cm. Yksi maailman parhaimmista keksinnöistä?

leikkialusta vauvalle

BabySteps Leikkimatto

Puinen lelukaari viihdyttää vauvaa. Lamaze leikkimatto ”Freddie the Firefly Gym” kehittyy lapsen mukana. Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Leikkimatto on siitä kyllä ihan hyödyllinen, että sen päälle vauva on mukava laskea käsistä odottamaan, jos täytyy käydä esimerkiksi vessassa. Sterntaler sterntaler. Keinonahka keinonahka.

2t hdd

Koko Suomi,

Liity Vertaa. Schleich schleich. Done By Deer lelukaari on helppo ottaa mukaan tai siirtää erilaisiin paikkoihin. Lelukaari Emma Rocker sitteriin kahdella lelulla, lisäksi mukana myös pieni niskatyyny. Kun lapsi on kasvanut tarpeeksi suureksi, voit irroittaa kaaret ja käyttää mattoa mukavana leikkialusta vauvalle.

leikkimatot | Lastentarvikeliike Vauvatalo Johanna

Lelut ja pelit 1. Takaisin ylös. Autot ja autonrenkaat. Matossa aakkoset A-Z ja lelukaarissa hauskat eläinhahmot ja paljon ihmeteltävää. Liian vähän roikkuvia juttuja, liian iso, liian pyöreä, tylsä.