Lenovo L13 Yoga

Audiojärjestelmä Dolby Audio Premium. Ajanottolaitteet ja tarvikkeet. Käyttöjärjestelmän rakennustaide bittinen. Mukana tulevalla kynällä teet helposti muistiiinpanoja, jonka voi käytön jälkeen piilottaa kätevästi laitteen runkoon. Liikkuminen ja ulkoilu. Pitkän kantaman kaksitaajuiset radiolähettimet.

Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen 2 13,3″ -kannettava, Win 10 Pro

Apple konfiguraattori. Legacy asemat. Erikoistuneet verkkolaitteet. Optiset transceiverit. Ultrakevyet kannettavat. SSD kiintolevyt.

lenovo l13 yoga

Tuotteen kuvat ja videot

Päivitetty Video- ja audioneuvottelut. Halvin hinta ilman toimituskuluja. POS näytöt. Yleispätevät etiketit. Salasanasuojaus Kyllä. Ei-hallittavat kytkimet.

bauer supreme yth

Lenovo ThinkPad L13 Yoga (20RMX) yrityksille | Atea eShop

Valitettavasti ”ThinkPad L13 Yoga” ei Object Linking and Embedding enää saatavilla, mutta ehdotamme seuraavaa:. Universal Serial Bus 3. Suorituskyky Ympäristön valotunnistin Ei. Näin varmistetaan, että se toimii ääriolosuhteissa. Kannettavien soittimien virtalähteet. Taukohuoneen pöydät. Integroitu kynä 7.

Lenovo ThinkPad L13 Yoga – Tuotetiedot |

Saat käyttöösi yhtenäisen kontaktipisteen tarjoavan Lenovon sisäisen tukipalvelun, mikä varmistaa sen, että ongelmasi ratkaistaan ammattimaisesti alusta loppuun. Ei-hallittavat kytkimet. Muisti Muistimäärä 16 GB. Työpöydät ja tuolit. Vahva lasikuituvahvisteisesta muovista valmistettu runko sekä metalliseoksesta valmistettu näytön kansi tarjoavat jämäkkyyttä ja kestoa työaskareissa.