Lenovo Thinkpad T540p I7

Ammattilaisten arvostelut: 17 arvostelua. Sulje ikkuna. Kaapelit ja adapterit. Tuotekoodi: 57Y Varastossa Voit tiedustella korvaavaa tuotetta myynnistämme.

LENOVO T540p i7-4710MQ/ 8GB/ 256GB SSD/15,5″ 3K IPS/ W7P+8.1P (20BE00B8MS)

Tulostuslaitteet ja skannerit. Myös kaltaiseni tekniikasta tietämättömän oli helppo asioida Vallilan myymälässä – joka oli tosi siisti ja jonne pääsi kätevästi julkisilla. Tuotekoodi: 33L Tuotekoodi: T3H Ammattilaisten kritiikit: 17 arvostelua. Ammattilaisten arvostelut: 38 arvostelua. Arvioitu saapumisaika 1.

lenovo thinkpad t540p i7

Hinta- ja tuotetiedot

Kantolaukut Palvelut Tarvikkeet. Tuotekoodi: H5D Ilmoita kun saatavilla. Tallennusmedia Tarvikkeet Konttoritarvikkeet. Käytetty laitekin kunnoltaan kuin uusi.

hiustenkuivaaja kärkkäinen

LENOVO Tp iMQ/8GB/GB SSD/15,5″ 3K IPS/W7P+P | iLaakso

Laser ja mustesuihku Matriisi, tarra ja piirturi. Tuotekoodi: JUG Erikoismuistit Keskusmuistit Macromedia Flash-muistit Adapterit. Tuotetiedot tarjoaa CNet sekä valmistajien ja maahantuojien tuotetietokannat. Säilytyskin onnistui hieman pidempään että pääsi henkilökohtaisesti noutamaan tuotteen. Tuotekoodi: 45K

ThinkPad T – Koneet Kiertoon

Dolby Advanced Audio v2 Dolbyn ääniteknologiapaketti tuottaa raikasta, selkeätä elokuvamaista surround-ääntä musiikille, elokuville, peleille ja kaikelle muulle. Kirjaudu sisään Uusi asiakas? Kiitos myös ystävällisestä palvelusta! Kuulokkeet ja mikrofonit. Tuotekoodi: 0C Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä.