Lenovo V330 I7

Akkukennojen määrä 2. Pakkauksen sisältö Käyttöopas Kyllä. Muut ominaisuudet Virtalähde mukana Kyllä. AC-adapterin syöttöjännite – V. Viimeksi katsomasi jalosteet.

Lenovo V330 15.6´´ i7-8550U/8GB/256GB SSD Laptop

Pakkauksen sisältö Käyttöopas Kyllä. Asennettujen Lenovo v330 i7 lukumäärä 1. Olemme testanneet sen luotettavuuden ja kestävyyden kahdeksassa ääriolosuhteessa: iskutesti, tärinätesti, näppäimistön järjestelmätesti, saranan käyttöikätesti, tuulettimen luotettavuustesti, kuoren naarmuuntumistesti, käyttölämpötilatesti ja painetesti. Kiitos palautteestasi! Esiasennettu ohjelmisto Lenovo Companion, Lenovo Setting. Sisäisen näytönohjaimen enimmäismuisti 32 GB.

lenovo v330 i7

Parhaat ehdotukset

Kun integroit Cortanan kalenteriin, voi tehdä hakuja sen perusteella milloin tai kenen kanssa käsittelit tiedostoa sen sijaan, että sinun olisi muistettava tiedoston nimi. Virranhallinta AC-adapterin teho 45 W. Palautetta sivustosta. Asiakasarvostelut kohteelle Lenovo V 15″. Katso kaikki kuvat Hintaseuranta ei vastaa hintojen ja tuotetietojen oikeellisuudesta. USB Sleep-and-Charge -portit 1.

corvette c5 nettiauto

Lenovo V 81AXHMX (Core iU 8 GB GB SSD 15,6″ Win 10 Pro) kannettava tietokone

Vaihtoehtoisesti, Windows Hello -kasvojentunnistusohjelmistolla, sinun täytyy ainoastaan hymyillä. Lenovo V 14″ Intel Mallit Kaikki 0. Rakenna omasi 0. Roiskesuojattu näppäimistö Kyllä. Asiakasarvostelut kohteelle Lenovo V 15″.

Lenovo V ´´ iU/8GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Kattava vuosittainen tietokoneen kuntotarkistus. Katso lisätietoja tietosuojaselosteesta. V on helppo ottaa käyttöön, ja se tarjoaa Windows 10 Pron käytännölliset ominaisuudet, joustavan Ultrabay-aseman optista asemaa tai lisäakkua varten sekä erinomaisen laiteyhteensopivuuden useiden USB-C- ja Universal Serial Bus 3. Windows-näppäimet Kyllä. Esiasennettu ohjelmisto Lenovo Companion, Lenovo Setting. Katso kaikki kuvat