Lenovo X1 Carbon 2017

Intel® Trusted Execution -teknologia Ei. Akkukennojen määrä 3. Legendaarisen ThinkPad-näppäimistömme näppäinpohjat on suunniteltu uudelleen ilmankierron parantamiseksi. Tuotenimi X1 Carbon. Intel® Turbo Boost -teknologia 2. Työkalujen akut. Sisäisen näytönohjaimen OpenGL-versio 4.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon

Sisäänrakennettu grafiikka-adapteriperhe Intel® HD Graphics. All rights reserved. Uutisia lyhyesti. AC-adapterin taajuus 50 – 60 Hz. Konica Minolta.

lenovo x1 carbon 2017

Parhaat ehdotukset

Sormenjälkitunnistin Yes. PCI Express korttipaikan versio 3. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokonekulut tarkasti, turvata investointisi ja alentaa kokonaiskustannuksia. Erillisen näytönohjaimen malli Ei saatavilla. Älykoti ja talotekniikka. Katso kuvat!

alpina b5s

Lenovo ThinkPad X1 Carbon – Tuotetiedot |

Muut tarvikkeet. Intel® Trusted Execution -teknologia Ei. Todelliset nopeudet vaihtelevat, ja ne voivat olla odotettua pienemmät. Soita meille: 09 88 Maanantai – Torstai: Laitteessa on edelleen legendaarinen ThinkPad-näppäimistö, mutta näppäimet on suunniteltu uudelleen ilmankierron parantamiseksi, jotta kuuma ilma pääsee poistumaan laitteen takaosasta. Määräaikaisen ja kiinteähintaisen palvelun sekä sinetöidyn akun takuulaajennuksen avulla voit budjetoida tietokonekulut tarkasti, turvata investointisi ja alentaa kokonaiskustannuksia.

carbon | TechBBS

Tech Radar. Sormenjälkilukija Kyllä. Although the updated ThinkPad X1 Carbon is smaller and lighter in every way, it still features an Interaction Checklist for Augmentative Communication screen, and full-sized ports you’d expect on a business machine. Grafiikka ja IMC-kivipaino 14 nm. Jos olet yrittäjä tai jos vain etsit henkilökohtaista laitetta, jonka avulla voit työskennellä paikasta riippumatta, päivittäminen Lenovo Premier Supportiin tarjoaa sinulle. Nitecore valaisimet, akut ja laturit. Suomi English.