Leonardo Kissan Märkäruoka

Kissan makupalat ja herkut. Lue lisää. Muikkukeksi on luonnollisesti terveellinen, lisäaineeton ja maistuva makupala. Leonardo All Meat 24 x g. Viljaton, mm.

Leonardo Adult GF Salmon 300g

Leonardo kissan märkäruoka Siipikarja, nauta, kananmuna on erittäin maistuva ja korkealaatuinen kissojen märkäruoka. Maukkaita paloja hyytelössä, joissa on korkea lihapitoisuus, jauhelihan, katkaravun, kanan ja lohen maku. Kissan asuminen ja rahtaus. Annospakattu aikuisen kissan säilykeateria. Heti omasta varastosta 7 kpl. Heti omasta varastosta 24 kpl. Heti omasta varastosta 21 kpl.

leonardo kissan märkäruoka

Tutustu myös

Kananpatee on Miamor Ragout Royale kani hyytelössä g annospussi on oikea ruhtinaallinen täydennysravinto aikuisille kissoille! Intohimolla luodaan jotain erityistä. Lisää kuvia 5. Viljaton Hirvi Viljaton Matala energiasisältö Joidenkin kissojen ruoansulatuskanavan herkkyys voi Raaka-aineiden laatu ratkaisee.

blaa pellavamekko

Leonardo kissan kuivaruoat –

Heti omasta varastosta 60 kpl. Applaws senior tonnikalaa leonardo kissan märkäruoka sardiineita hyytelössä 70g märkäruoka on luonnollinen täydennysravinto ikääntyville kissoille. Runsaasti laadukasta proteiinia sisältävä ruoka valmistetaan Ruotsissa. Koko g-kg. Arion Sensible Original – kissan täysravinto, erityisesti herkkävatsaisille kissoille ARION Original kissan täysravinto on täysin gluteeniton, eisisällä maissia, vehnää tai soijaa. Maukkaita paloja hyytelössä, joissa on korkea lihapitoisuus, jauhelihan, katkaravun, kanan ja lohen maku.

Leonardo-märkäruoka | kissan märkäruoka edullisesti zooplussalta

Kannamme vastuumme ympäristöstä. Nivelten aineenvaihdunnan tuki nivelrikon yhteydessä. Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivustollamme evästeitä. Löydä täydellinen ruoka. Herkkutahna Urinary kana 6x15g Kattovit Valmistusaineet: liha ja lihan sivutuotteet mm.