Lg 55sm8600pla

Ei kategorisoidut. Email address. Toimii Google Assistantin kanssa Kyllä. Mene vasemmalle Mene oikealle. Suunnittelu Tuotteen väri Musta. T ekijäinoikeudet © LG Electr onics Inc. Sun Mar 27 CET

LG 60UH8507 TV 152.4 cm (60″) 4K Ultra HD Smart TV… | 60UH8507 | Телевизоры

Osa toiminnoista verrattuna alkuperäiseen ohjaimeen puuttuu. Tekoälykuva ja tekoälyääni. Toimii Amazon Alexalla Kyllä. Fri Mar 25 CET OSD-kielten lukumäärä

lg 55sm8600pla

Osta netistä

LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, tehostaan sekä tyylistään. Tarjoamme evästeiden avulla sinulle miellyttävän verkkoselailukokemuksen, ehdotamme sinulle mukautettuja mainoksia ja parannamme toimintoja liikenneanalyysin avulla. Kaikki tarvitsemasi — käyttöoppaat, osat ja tarvikkeet, matkapuhelintuki, takuutiedot ja LG:n tekninen tuki — ovat vain muutaman napsautuksen päässä. Yhteydenotto Usein kysyttyä. Suosituimmat tuotteet. Whatsapp Led-taustavalon tyyppi Edge-LED.

hp 8300 sff bios

LG 55SMPLA – Tuotetiedot |

Pakkauksen leveys mm. Puhtaat ja eloisat värit. Bluetooth : Kyllä. Pakkaustiedot Työpöytäteline Kyllä. Ääni Kaiuttimien lukumäärä 2.

LG 55NANOPA 4K NanoCell TV 55 edullisesti

Kauneus ja terveys. Miracast Kyllä. Näytön teknologia NanoCell. Saatavilla on myös useita lisätarvikkeita televisioita varten. Smart TV : Kyllä.