Lg Sound Bar Sk5r

Mitä mieltä ihmiset ovat. Tyhjennä kaikki. Koe uudenlainen äänikokemus, sukella musiikin vietäväksi ja nauti ainutlaatuisesta äänenlaadusta. Katso koko video. Tietoa määräyksistä Lisätietoa määräyksistä. Tutustu tarkemmin lukemalla tietosuojakäytäntömme. Mene vasemmalle Mene oikealle.

LG SK5R käyttöohje

Digitaalisen musiikin hifijärjestelmä sisältää korkeammat näytteenottotaajuudet ja värisyvyydet, joiden avulla saadaan tarkempi ja nautinnollisempi kuuntelukokemus. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea. Evästeiden hallintasi estää tämän toiminnon. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. Sinulla on Jalosteet valmiina vertailtavaksi. Harmoninen malli.

lg sound bar sk5r

AI Sound Pro

LG SJ3 käyttöohje 33 sivua. Mene vasemmalle Mene oikealle. LG-telakointiasema suorastaan houkuttelee musiikin luokseen. Osta nyt. Korkean resoluution ääni. AI Sound Pro analysoi sisältöä automaattisesti ja optimoi ääniasetuksia sen mukaan, mitä laite toistaa.

kertakäyttölakana jysk

LG ch High Res Audio Sound Bar | LG Suomi

Bluetooth on tapa vaihtaa tietoa langattomasti elektronisten laitteiden välillä, radioaaltoja käyttäen. Facebook Twitter Copy Url. Kun äänenvoimakkuus ylittää desibelin, voi jopa suoraa vahinkoa tapahtua. Rajoitettu määrä myyntiä. Virtual: X-tilaääni tarjoaa jopa 7. Anna selkeä ja kattava kuvaus ongelmasta ja kysymyksestäsi.

LG SK5R käyttöohje (Suomalainen – 43 sivut)

Kun taas haluat saada maksimaalisen äänentoistokokemuksen esimerkiksi kotiteatteristasi tai DVD-soittimestasi, tutustu stereosarjavalikoimaamme. Voit ottaa musiikin mukaasi ja aloittaa juhlimisen missä vain. Ei tietoja. Intohimomme ääneen on saanut meidät tekemään parhaamme tyydyttääksemme vaativimpienkin kuuntelijoiden tarpeet. Tämä sivusto ei toimi ilman JavaScript-tukea.