Lg Tv 55 Nanocell

Kätevillä jakotoiminnoilla pääset käsiksi myös kotiverkossa tai älypuhelimellasi olevaan sisältöön. Valikoima on mukautettu yksilöllisesti, joten löydät parhaan sisällön omien mieltymystesi perusteella. Tekoälykuva ja tekoälyääni. Jos käytät Internet Explorer 9 tai aikaisempaa, sinun tulee vaihtaa toiseen selaimeen, kuten Firefoxiin tai Chromeen tai pävitä Netti Explorer uudempaan versioon IE10 tai uudempi. Lg tv 55 nanocell ansiosta voit nauttia paremmasta kotiteatterista ja saada rajattomasti viihdettä käyttöösi.

LG NanoCell TV – 55”

Takuu Lue lisää takuistamme Lisätietoa. Scroll Left Scroll Right. Todellinen 4K puhtailla väreillä. NanoCell-televisiot ovat ylittäneet standardien vaatimukset. LG UHD 3D -televisiot tyydyttävät katsojan tarpeet täydellisesti virheettömillä yksityiskohdilla ja nostavat näyttöjen standardin entistä korkeammalle. AI Smart.

lg tv 55 nanocell

Tuote-esittely

Smart TV: Vihdoinkin televisiossa on aina jotain hyvää katsottavaa. Prosessori säätää kuvaa automaattisesti sammuttamalla liikkeenkäsittelyprosessit, jotka voivat muuttaa vaikutelmaa. Esittelyjärjestelmä Lisätiedot Hintapuntari. Lisää ostoskoriin. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu. Lue lisää asennus- ja lisäpalveluistamme.

dolce gusto piccolo xs delonghi

LG NanoCell TV- 55” | LG Suomi

Tyhjennä kaikki. Nano Gaming Tämä televisio toimii hyvin myös pelinäyttönä. Matalan tuloviiveen ansiosta vaste nopeatempoiseen toimintaan on reaaliaikainen. Takaisin sivun alkuun. Lisää hienostunutta tunnelmaa. Istumapaikastasi riippumatta NanoCell-televisiotoiminta säilyttää tarkat värit, myös sivuilta, ja antaa kaikkien nauttia todentuntuisesta kuvasta.

LG 4K NanoCell TV | LG Suomi

Facebook Twitter Copy Url. Näiden evästeiden avulla voimme näyttää sinulle mainoksia ja muuta sisältöä, jonka uskomme olevan parhaiten kiinnostuksenkohteitasi ja digitaalista käyttäytymistäsi vastaavaa. Automaattinen kalibrointi. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG.