Lg W9

LG:n OLED-televisiotoiminta varmistaa täydellisen mustan yli 8 miljoonalla itsevalaisevalla kuvapisteellä, jotka voivat ohjata kirkkauttaan erikseen. Osta netistä. Mene vasemmalle Mene oikealle. Toisen sukupolven α9-prosessori voi kirkkautta säätämällä parantaa HDR-sisällön pimeimpiäkin kohtauksia, kontrastia, yksityiskohtia ja värin syvyyttä jopa hyvin valoisissa tiloissa. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita toiminnallisuudestaan, lg w9 sekä tyylistään. Varaosat ja lisävarusteet Osta LG varaosia ja lisävarusteita Lisätietoa.

Apple TV ‑appi on kaikkialla.

Se tuottaa elokuvantekijän tarkoittaman elokuvateatterikokemuksen optimoimalla kuvan ja äänen. Julkaisijan viimeisimmät tiedotteet. Dolby Vision on Dolby Laboratoriesin tavaramerkki. Näin voit katsoa useampia sarjoja ja elokuvia optimaalisella laadulla ja alustasta riippumatta. Tarjotaksemme käyttöystävällisen kokemuksen, joka mukautuu laitteesi näytön kokoon, LG. LG:n televisioita on kiitelty ja ne ovat saaneet ylistäviä arvioita lg w9, tehostaan sekä tyylistään.

lg w9

AirPlay 2 ‑yhteensopivat TV:t ja laitteet

Tilaa tiedotesyöte Tilaa tiedotekooste Kirjaudu sisään. Toisen sukupolven α9-prosessori voi kirkkautta säätämällä parantaa HDR-sisällön pimeimpiäkin kohtauksia, kontrastia, yksityiskohtia ja värin syvyyttä jopa hyvin valoisissa tiloissa. SNS-jako Jaa tämä sisältö. Sulje Kirjaudu sisään luodaksesi toivelistan Lisää tuotteita toivelistallesi, niin löydät ne helposti, kun vierailet uudestaan osoitteessa LG. Kätevillä jakotoiminnoilla pääset käsiksi myös kotiverkossa tai älypuhelimellasi olevaan sisältöön. Skip to Contents Skip to Accessibility Help.

helpot itsetehdyt karkit

LG SIGNATURE OLED 4K TV – 65” | LG Suomi

Klikkaa linkkiä aktivoidaksesi ”Muokkaa evästeiden asetuksia” yläosassa tämän sivun lg w9 nurkassa. Se tuottaa elokuvantekijän tarkoittaman elokuvateatterikokemuksen optimoimalla kuvan ja äänen. Kirjaudu sisään Tilaa tiedotesyöte Tilaa tiedotekooste. Takaisin sivun alkuun. Aika fiksua, vai mitä? Helsinki, 3.

LG SIGNATURE OLED65W9PLA

LG:n OLED-televisio varmistaa täydellisen mustan yli 8 miljoonalla itsevalaisevalla kuvapisteellä, jotka voivat ohjata kirkkauttaan erikseen. Äärimmäisen ohuet valetut alumiinikehykset varmistavat, että televisiotoiminta sopii täydellisesti joka ympäristöön. Näin voit katsoa useampia sarjoja ja elokuvia optimaalisella laadulla ja alustasta riippumatta. Toimialan viimeisimmät tiedonannot. Melkein loppuunmyyty. URL on kopioitu leikepöydälle.