Lian Li Lancool 215 X

Lian li lancool 215 x kotelon takana on esiasennettuna yksi mm:n tuuletin ilman RGB-valaistusta. Apple Airpods Pro, Bluetooth-nappikuulokkeet mikrofonilla. Jos ostettu tuote ei jostain syystä sovi, sinulla on oikeus palauttaa tai vaihtaa tuote 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta. Lancool on tunnistettavissa sarjansa jäseneksi muun muassa selvästi samaa muotoilua noudattavan verkkorakenteisen etupaneelin ja paneelin alalaidasta löytyvän RGB-valaistun Lian Li -logon myötä. Take a look at how to give your old products a new life Sell. More from this category Sponsoroitu.

Lian Li Mesh Musta Karkaistu Lasi ATX Tornikotelo 215

Conveniently enough they have built easy donation boxes for our centres. Asennus ja varaosat. Kerro, niin korjaamme asian. Lian Li järjesti heinäkuun alkupuolella ensimmäisen Digital Expo -tapahtumansa, joka oli käytännössä videomuotoinen esittelyjärjestelmä kuluvan vuod en tulevista uutuuksista. EAN

lian li lancool 215 x

Tuote-esittely

Alin hinta. Väärä hinta tai virheellinen tuotetieto. Oikea aika ostaa iPhone 12 tai odottaa iPhone n julkaisua? Päivän tarjoukset. Tietokoneet – puhelimet – älylaitteet. Lähettipalvelu tuo tilauksen perille useimmissa kaupungeissa Virossa, jos toimitusosoite on enintään 5 km:n päässä keskustasta..

kreafunk headset

Paras RTX Ti -tietokone, alle INR ( USD) –

O11D Minin suosi tushinta on asettumassa 99,99 dollariin. Veel samalt poelt Näytä kaikki. Kotelouutuuksien lisäksi Lian Li julkisti hinta ja lanseerausajankohdat Computexissä alunperin esitellyille Galahad AIO -coolereille ja ketjutettaville vain yhdestä tuulettimesta emolevyyn kytkettäville Uni -tuulettimilleen. Toimitusaika päivää. Toimitusaika 8 päivää. Edessä: 2 x mm tai 3 x mm Yläosa: 2 x mm tai 2 x mm Virtalähteen kammion yläosa: 2 x mm.

– kaikki mitä tarvitset

Asennus ja varaosat. Suositushinta pienemmälle mallille on ,99 dollaria ja kookkaammalle ,99 dollaria. Nyt sinun tarvitsee vain klikata ostopainiketta ja olet valmis. Kiitos palautteestasi! Halvin: Jimm’s PC-Store. Alin hinta.