Liane Philips Hue

Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Palvelu soveltuu niin vanhan valaisimen vaihtoon, kuin uuden valaisimen asennukseen – sisällä ja ulkona. Kattovalaisin WiZ SuperSlim, 24cm, eri värejä. Nouda ja palauta kaikissa Tokmannin myymälöissä! Liitetiedostot Esite.

Philips Hue Liane LED-seinävalaisin, RGBW, musta

Esittely Lisätiedot Hintapuntari. Järjestelmään lisätään jatkuvasti uusia toimintoja ja parannuksia. Lue lisää. Lampun ollessa kytkettynä Hue Silta valoverkkoreitittimeen voit säätää valaistusta etäyhteyden välityksellä missä tahansa oletkin. Katsotuimmat tuotteet Myydyimmät tuotteet

liane philips hue

Kritiikit

Voit säätää valoja myös kodin ulkopuolelta ja lisätä erilaisia työkaluja, kuten liiketunnistimia ja älykkäitä kytkimiä. Älykäs toiminta, yksinkertainen design, monipuoliset valaistusvaihtoehdot – Liane on läpikotaisin moderni seinävalaisin. White and Color Ambiance -lampuissa on yli 16 miljoonaa väriä, joilla voi luoda täydellisen tunnelman kaikkiin tilanteisiin. Leikittele valoilla ja valitse 16 miljoonasta väristä ja muuta huoneesi tunnelmaa. Yksinkertaista elämääsi ja rauhoita mieltäsi fiksusti ja käytännöllisesti. Toimitusaika: arkipäivää. Tilaa tarjouskirjeemme, niin saat 10 euron arvoisen etukoodin yli 50 euron verkkokauppatilaukselle!

10600u pc3

LED-seinävalaisin Philips Hue Liane, 12W, IP20, valkoinen |

Kysymykset ja vastaukset 0 Esitä kysymys ensimmäisenä Kysy kysymys. Yhdellä painikkeella voit luoda juhlatunnelman, muuntaa olohuoneesi elokuvateatteriksi, liane philips hue kodin sisustusta väreillä ja paljon muuta. Hue Bluetooth -sovelluksella voit ohjata kaikkia asunnon Hue-älyvalaisimia yhdestä huoneesta. Katsotuimmat jalosteet Voit yhdistää valaisimen langattomaan kotiverkkoon ja hallita kotisi valaistusta älylaitteella täydellisesti. Liittämällä valaisimen Hue -siltaan saat loputtomasti erilaisia valaistusmahdollisuuksia ja voit ohjata valaisinta älypuhelimella tai tabletilla Philips Hue -applikaation kautta. Pakkauksen mittatiedot.

Philips Hue Liane LED-seinävalaisin, RGBW |

Bluetooth-sovelluksessa voit ohjata jopa 10 valoa yhtä aikaa mobiililaitteen painikkeella. Lue lisää Philips Hue järjestelmästä tästä. Arvostele tuote. Lisää ostoskoriin. Aseta hälytyksiä tai säädä valot syttymään ja sammumaan tiettyinä aikoina, jolloin näyttää siltä kuin olisit kotona. Toimitusaika: n.