Limente Kulmapistorasia

Toimitustapa: Nouto Postista Posti. Nämä täyttivät odotukset. Tuotearvostelun antaneiden kesken arvotaan kuukausittain palkinto. Oma tili Tilausseuranta Kirjaudu sisään Luo tunnus. Tuotteen laatu 4. Hinta: Huomioi lähetystä vastaanottaessasi mahdolliset kuljetusvauriot ja tarkista tuotteet, limente kulmapistorasia mahdollisista kuljetusvaurioista heti tai viimeistään 7 päivän sisällä toimipisteen virkailijalle tai rahdinkuljettajalle, joka täyttää vahinkoilmoituksen.

Pistorasia Limente Mini-2 16 A 230 V IP20 150×164 mm 2-osainen RST

Suodata arvosteluja:. Lajitteluperuste: Uusimmat. Palauttaminen Helposti-koodilla Tilaa palautuskoodi osoitteessa posti. Minista on saatavissa valkoinen, rst ja musta pistorasia. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

limente kulmapistorasia

Tuotteen kuvat ja videot

Näytä lisää. Jäikö vielä kysyttävää? Määrä kpl. Näytä kaikki Pistorasiat keittiön välitilaan. Pistorasia asennetaan kulmaan kahta kiinteää, palamatonta pintaa vasten siten, että sen tausta ei jää avoimeksi.

calvin klein naisten takki

Pistorasia Limente Mini-2 16 A V IP20 x mm 2-osainen RST |

Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattilainen voimassa olevien säännösten mukaisesti. Kyllä 0 Ei 0. Tuotenumero Brändi Limente Valm. Viiston muotoilun ansiosta pistotulpat ovat limente kulmapistorasia helposti käytettävissä ja näet selkeästi, missä suunnassa pistotulppa asetetaan pistorasiaan. Lopuksi kiinnitä pistorasia mukana olevien ruuvien avulla kiinteää pintaa vasten. Rst on harjattua terästä ja sekä valkoinen että limente kulmapistorasia ovat mattapintaisia mattamusta ja mattavalkoinen.

Kulmapistorasia

LUNA-2 pistorasia, rst erillinen ohjattava pistorasia. Lue lisää tuotearvostelujen antamisesta. Määrittele paikka, johon sähkösyöttö tuodaan, tai käytä olemassa olevaa syöttökaapelia. Tuotearvostelun antaneiden kesken arvotaan kuukausittain palkinto. Asennuksen saa suorittaa vain sähköalan ammattilainen voimassa olevien säännösten mukaisesti. Ilmeisesti silloin, jos kaapit ovat johtavaa materiaalia, esim. Kauniit pistorasiat keittiöön.