Lippujen Hinnat Vr

Voit chatata kanssamme päivittäin klo 9— Matka on järkevää ostaa ajoissa, sillä silloin matkalippujen hinnat ovat yleensä edullisimmillaan. Matkusta rajattomasti kausilipulla Kausilippu on paras vaihtoehto, mikäli matkustat lähes joka lippujen hinnat vr tietyllä reitillä. Käsittelemme kaikki saamamme palautteet ja vastaamme sinulle, jos pyydät vastauksen yhteydenottoosi. VR:n mukaan matkustajien havaitsemat hintaerot eri järjestelmien välillä johtuvat siitä, että tietyn hintaisia lippuja on molemmissa järjestelmistä tietty määrä. Autopaikka alk.

Kausilippu

Jyväskylä — Helsinki Kertalippu. Lippu edullisemmin lapselle. Myynnissä on myös rajoitettu määrä kertalippuja edullisemmin hinnoin. Valitse kausi alkamaan heti ostohetkestä tai seuraavien päivän sisällä. Nauti e- ja äänikirjoista Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen 60 päivän kokeilujakson Nextoryn ääni- ja e-kirjapalveluun! Soita esteettömän matkustuksen palvelunumeroomme maksuton numero ja lippujen hinnat vr pyörätuolipaikka haluamallesi junavuorolle ennakkoon.

lippujen hinnat vr

Tietoa lipuista

Nyt voit valmistautua ihanaan vierailuun. VR:n lähiliikenne kattaa alueet Helsingistä Lahteen ja Nokialle linjatunnuksellisilla lähiliikenteen junilla. Lue lisää alennuksista Kun ostat kertalippusi VR Matkalla -sovelluksesta ja matkasi alku- tai päätepiste on pääkaupunkiseudulla, voit liittää siihen HSL:n kertalipun. Jos matkustat usein samaa reittiä, mutta et aina kuitenkaan tiedä milloin, sarjalippu on fiksu valinta. Jyväskylä — Helsinki Kertalippu.

calvin klein eternity air 30ml

Näin säästät matkoissa – 5 vinkkiä – VR

Kaukoliikenteen kertalipun peruuttaminen Kokosimme yhteen kaiken tarvittavan tiedon. VR:n palvelupiste. Saat molemmat liput kätevästi yhdellä maksulla VR Matkalla -sovelluksesta. Todella kuvottavaa ja uskomatonta”. Minne haluat matkustaa?

Kaukoliikenteen kertalippu – VR

Riihimäki — Helsinki Lähiliikenteen kertalippu. Uusilla raiteilla. Liput löydät oston jälkeen sovelluksen Lippusi -osiosta. Alle vuotias matkustaa maksutta makuuvaunussa aikuisen kanssa ilman omaa makuupaikkaa. Kausiliput vain VR Matkalla -sovelluksesta Matkusta niin paljon kuin haluat lipun voimassaoloaikana. Voit tehdä paikanvarauksen joko ennen matkaasi tai kun olet jo junassa. Matkaasi voi reitistä riippuen sisältyä vaihto lähijunaan pääkaupunkiseudulla.