Logitech 4k Stream Edition

Videonauhoitus on tasaisen sujuvaa ja ruutunopeus jopa 90 fps. Objektiivityyppi: lasi. Logitechin Brio Streamilla keskustelut kuulostavat aina luonnollisilta ja selkeiltä. Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Sulje ikkuna. Arvostele tuote ja jaa fiiliksesi Kirjoita arvostelu.

Logitech 4K Pro -verkkokamera, mukana HDR ja RightLight

Tuote on lisätty ostoskoriin. Lataukset Etsi saatavilla olevia latauksia, jotka auttavat tehostamaan tuotteen ominaisuuksia. Jouheva, huippunopea videokuva p ja 60 kuvaa sekunnissa vastaa pelilähetyksiesi tarpeita, ja suuren kuvataajuuden ansiosta voit luoda upeita hidastuksia. Tukkupakkauksen leveys: mm, Tuotepakkauksen pituus: mm, Tukkupakkauksen korkeus: mm. Verkkokamera vakavasti otettavaan striimaukseen. Olitpa hämärässä, suorassa auringonvalossa tai ulkona kirkkaassa vastavalossa, RightLight 3 ja HDR-tekniikka säätävät kuvaa aina niin, että tärkein kohde näkyy kirkkaimmin: sinä itse. Logitech 4k stream edition keräämme tuotearvosteluja.

logitech 4k stream edition

Web-kamerat

Suorituskyky Videon enimmäisresoluutio x pikseliä Full HD. Valitse kolmesta lävistäjän suuntaisesta kuva-alan esiasetuksesta juuret sopiva haluamaasi videota varten. USB-kuulokemikrofoni, jossa on erinomaiset kaiutinohjaimet ja edistyksellinen melua vaimentava mikrofonitekniikka. Erityishintainen kampanjatuote Käytä tilaisuus hyödyksi ja hanki tämä tuote tarjoushintaan! Tekniset tiedot.

lelut kassakone

Logitech Brio Stream verkkokamera x pikseliä Universal Serial Bus Gen 1 ( Gen 1) Musta

Universal Serial Bus-A, plug and play. Kampanjahinta ,90 on voimassa Ilmainen vakiotoimitus tilauksiin, joiden arvo on vähintään EUR Kiinteä mikrofoni: stereo, kaksi pallokuvioista. Voit myös poistaa pidikkeen ja kiinnittää kameran kolmijalkaan kiinteän kolmijalkaliitännän avulla. Enintään yksinkertainen. Näytä usein kysytyt kysymykset.

Logitech Brio 4K Stream Edition, halvin hinta €

Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta esim. Lue 3 tuotearvostelua Lue 3 tuotearvostelua. Logi Tunen muokattavien suodattimien, lävistäjän suuntaisen kuva-alan ja muiden toimintojen avulla, voit päättää itse miltä näytät. Tuotekoodi: 4XD0U Käytön aloittaminen. Hanki Brio ja Litra Glow -pakettisi, joka on saatavilla vain osoitteesta Logitech. Hienoa, että liityit joukkoomme Olet nyt Logitechin uutiskirjeen tilaaja.