Logitech G Hub Xbox One

Kestävä ja luotettava Driving Force -ohjauspyörä vastaa kuluttavan kilpa-ajon asettamiin haasteisiin. Apu keskittyy heikoimmassa asemassa oleviin, kuten lapsiin. Välyksen poistava vinohampainen hammaspyörästö. Jos haluat vieläkin tarkemman ohjauksen, voit asetella polkimet uudelleen niin, että kantapäiden ja varpaiden liikkeet on aiempaa helpompi suorittaa. Kirjaudu sisään.

Logitech G PRO X käyttöohjeet

Muoto seuraa toimintoa — ohjauspyörässä on integroitu keskikohdan merkki ja kiertovalitsin. Multitronic Maarianhamina. English Ohjeita. Tunnet elävämmin kuin koskaan, kuinka männät pumppaavat, sora ratisee renkaiden alla ja auto kiihdyttää, luistaa ja heittelehtii. Haluan laitteeni rahoitettuna ». Lisää koriin. Tunnet elävämmin kuin koskaan, kuinka männät pumppaavat, sora ratisee renkaiden alla ja auto kiihdyttää, luistaa ja heittelehtii.

logitech g hub xbox one

Tuotteen kuvat ja videot

Seinäjoki: 0 kpl Arvioitu toimitus: Poikkeuksellisen sulava ja hiljainen ohjaaminen perustuu hammaspyörästöön, joka on mallinnettu autojen vaihteistojen mukaan. Write Your Own Review. Ohjauspyörän raita ilmaisee visuaalisesti, mihin suuntaan ohjauspyörä osoittaa. Multitronic Seinäjoki. Välyksen poistava kiristys pitää ohjauspyörän ja polkimet tiukasti paikallaan, mikä lisää niiden hallittavuutta. Hinta 1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars.

acc gt4

Logitech G TRUEFORCE Xboxille, Playstationille ja PC:lle

Auta meitä hakemaan tietoa tarkemmin ja syötä vähintään 2 merkkiä. Katso tuetut pelit osoitteesta logitechG. Postin pakettiautomaatti Arvioitu toimitusaika: Näytä laajat tuotetiedot. Säädä ohjauspyörän herkkyyttä, tärinäpalautteen tasoa ja painikkeiden mukautuksia PC-tietokoneelle tarkoitetulla tehokkaalla G HUB -peliohjelmistolla. Pitoa, vääntömomenttia ja jarrutusvoimaa voi säätää integroidusta, ajajan hallitsemasta valitsimesta. Tilaa Logitech G.

Logitech G PRO X käyttöohjeet

Tarkista ohjaussuunta helposti näkökentässäsi näkyvän visuaalisen merkin avulla. Katso tuetut pelit osoitteesta logitechG. For a list of supported games, visit logitechG. Kaasu-, jarru- ja kytkinpolkimen sisältävän lattialle asetettavan poljinyksikön ansiosta pystyt ajamaan todellisuutta vastaavassa asennossa. Välyksen poistava kiristys pitää ohjauspyörän ja polkimet tiukasti paikallaan, mikä lisää niiden hallittavuutta.