Logitech G332 Wireless

Väri : Beige, Musta, Punainen. Pelitarvikkeiden lisäksi löydät verkkokaupastamme pelikonsolit sekä pelitietokoneet. Uppoudu pelaamisen äänimaailmaan pelikuulokkeilla, logitech g332 wireless pitävät ympäröivät hälyt varmasti loitolla. Kerro, mitä mieltä olet Hintaseurannasta! Pärnu Keskus. Risuja, ruusuja sekä kehitysehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Sun Mar 20 CET

Logitech G332 käyttöohje

Lajitteluperuste: Hinta — matalasta korkeaan Hinta logitech g332 wireless korkeasta matalaan Myydyimmät Uusin. G 5. Mitä paremmin kuvailet ongelmaa ja kysymystä, sitä helpompi muiden Logitech G omistajien on tarjota sinulle hyvä vastaus. Vastamelu varmistaa, että ympäristön äänet vaimenevat. CE -mikrofonitekniikka tarjoaa käyttöön reaaliaikaiset äänisuodattimet, jotka vähentävät kohinaa ja saavat puheäänen kuulostamaan entistä täyteläisemmältä, puhtaammalta ja ammattimaisemmalta.

logitech g332 wireless

Käyttöohje

Lähetä minulle muistutus sähköpostiini. Nauti suosikkipeleistä täysin siemauksin. Sat Mar 12 CET Kun valitset itsellesi laadukkaat pelikuulokkeet, on äänenlaatu ammattilaistasoa niin kuunnellessa kuin puhuessakin. Näitä ostetaan nyt:.

lenovo x30f

Logitech G Wired pelikuulokkeet | verkkokauppa

Luo uusi toivelista Sulje. Löydät valikoimastamme langattomat pelikuulokkeet sekä langalliset pelikuulokkeet. Langattomat pelikuulokkeet puolestaan takaavat, että et OLE kaapelin kahlitsema. Logitech G:n pelikuulokemikrofoneissa ja kaiuttimissa on mukaansatempaava tilaääni, kristallinkirkas mikrofoniääni verkkojuttelua varten ja mukautettava taajuuskorjain äänen parantelua varten. Vertaa valikoimaa Peruuta. Juhlat ja sesonki.

Logitech G käyttöohje (90 sivut)

Voit vertailla keskenään maksimissaan neljää tuotetta. Apteekki ja hyvinvointi. Viihde ja elektroniikka. Valikoimamme kattaa tehokkaat pelipöytäkoneet sekä peliläppärit tunnetuilta valmistajilta. Sulje Siirry kassalle. Selaa osastoja. Tilaa Logitech G.