Lounas Kangasniemi

Koti Mökki ja matkailu Ravintolat ja kahvilat. Lounas kangasniemi kahville Puulan rannalle! Vitriinistä löytyvät päivittäin muun muassa tuoreet pullat, monipuoliset cocktailpalat ja mehevät juustokakut. Lettukahvila avoinna kesäisin ma-la Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelu Koivukuja 2 Puh. Kyläpubi Passari HankasalmentieTahkomäki Kesällä avoinna pe-la 3.

Tervetuloa!

Kangasniemen Juhla- ja Pitopalvelu Koivukuja lounas kangasniemi Puh. Eri juhlasesonkien herkut näkyvät tuotevalikoimassa. Pitopalvelu Ambrosia Rauni: Maria: Paula Ruusupuro markkinointisihteeri paula. Suurin osa yrityksistä palvelee ympäri vuoden, mutta mukana on myös muutamia herkullisia kesäkohteita. Tule kahville Puulan rannalle! Kahvila Reissupannu on Kangasniemellä, Puulan rannalla sijaitseva kodikas, ystävällisen palvelun perheyritys!

lounas kangasniemi

Main navigation

Talvisaikaan Reissupannu on mukava välietappi jäällä ulkoileville. Shell Kangasniemi lounas, pizza ja burger Pieksämäentie 2 Puh. Reissupannu sijaitsee Puulan rannalla ja asiakkaamme saavatkin nauttia paitsi maittavista tarjottavista, myös kauniista järvimaisemasta. Lettukahvila avoinna kesäisin ma-la Ravintolat ja kahviot Tässä listaus paikkakuntamme yrityksistä, joissa pääset täyttämään kurnivan vatsasi, selättämään makeanhimosi tai sammuttamaan janosi. Toukolan kahvio ja kirppis Toukolantie 19, Makkola Avoinna 1.

dell gaming g5 5510

Kahvila Reissupannu – Suussa sulavat kahvilatuotteet ja tilausleivonnaiset.

Poikkea maistamaan vaikka lounas kangasniemi röpörieskaa tai joulun aikaan lounas kangasniemi ja voilla leivottuja perinteisiä torttuja! Reissupannu sijaitsee Puulan rannalla ja asiakkaamme saavatkin nauttia paitsi maittavista tarjottavista, myös kauniista järvimaisemasta. Vitriinistä löytyvät päivittäin muun muassa tuoreet pullat, monipuoliset cocktailpalat ja mehevät juustokakut. Kahvila Reissupannu on Kangasniemellä, Puulan rannalla sijaitseva kodikas, ystävällisen palvelun perheyritys! Kärräinniemen Kievari MannilantieHokka Puh. Lisätietoja Matkailuneuvonta kirjaamo kangasniemi.

Lounas: Kangasniemi |

Ravintola Puulaaki A-oikeudet, kesäravintola Satamatie 18 Puh. Mökki ja matkailu. Lettukahvila avoinna kesäisin ma-la Läsäkosken Kartano tilauskahvila-ravintola Tukkilahdentie 71 Puh. Kahvila Reissupannu on Kangasniemellä, Puulan rannalla sijaitseva kodikas, ystävällisen palvelun perheyritys! Keskustan palvelut Bar Tiger Otto Mannisen tie 6. Kahvilan rannassa on laituri, joten tänne pääsee kätevästi myös veneellä.