Lumene Valo Nordic C Kokemuksia

Aivan näppärä vesimäinen perusseerumi kosteusvoiteen alle — ja mihin hintaan! Saa ihon näyttämään säteilevältä. Add a discussion. Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita Testattua Kauneus Iho. Mariam B.

Lumenen uudet Lähde jalosteet – kokemuksia?

Edeltäjäänsä verrattuna tässä tuotteessa on aavistuksen täyteläisempi koostumus, joka on silti edelleen hyvin vesimäisen juokseva, kuten hoitonesteissä yleensäkin. Ette varmasti OLE voineet välttyä Glow Boost Essence -hyaluronihappotiivisteestä, jota hehkuta ihan joka välissä viimeksi keskiviikkona hah ja lisäksi sarjan päivä- ja yövoiteet ovat olleet lemppareitani jo vuosia jo ennen uudistusta. Huh kamaluutta. Seerumin tuoksu on voimakkaan sitruksinen. Sisältää muun muassa niasiiniamidiajoka lupaa parantaa ihon elastisuutta sekä tehokosteuttajana tunnettua hyaluronihappoa. Vegaaniset ja kasviperäiset raaka-aineet. Sen sijaan ylivoimainen suosikkini oli se ravistettava lumene näkyvä valo nordic c kokemuksia, jonka vanhaa nimeä en edes muista.

lumene valo nordic c kokemuksia

Post navigation

Siirry sivun pääsisältöön. Unfortunately the color is a bit off for me though. Minkään kosmetiikkatuotteen paitsi värikosmetiikan kykyyn vaalentaa tummia silmänalusia en edelleenkään usko. Kuorivaa tuotetta tuskin kuitenkaan kannattaa käyttää määräänsä enempää. Jo vajaan viikon käytön jälkeen huomaan, että ihon vanhat epäpuhtaudet ovat alkaneet kuivua ja hälvetä. Näköislehtien sekä muun maksullisen sisällön käyttöön tarvitset lisäksi voimassa olevan tilauksen. Ihotautilääkärien ja kosmetologien pakeilta tutut ainesosat ovat viime aikoina löytäneet tiensä myös kotihoitotuotteisiin.

amazon alexa 29.99

Testissä Lumene Näkyvä valo -sarja ja Lähde Nordic Hydra -kosteusvoide – ELLI

Sen sijaan ylivoimainen suosikkini oli se ravistettava coctail-seerumi, jonka vanhaa nimeä en edes muista. Vastaa Lainaa Ilmoita asiattomaksi. Tuote tekee ihostani kosteutetun tuntuisen ja välittömästi heleämmän näköisen. PHA-happo edistää ihosolujen uusiutumista. When I rinse it off, it leaves my skin feeling fresh and clean — but not oily. Mukava ja kosteuttava käyttökokemus, mutta mitään sen ihmeempiä vaikutuksia en testiviikolla lumene valo nordic c kokemuksia. Lupaa ravita myös erittäin kuivan ihon, muttei ollut yhtään liian tuhtia sekaihollekaan ja vaati vielä kosteusvoiteen päälle ainakin näin talviaikaan.

Keskustelu – Lumenen uudet Lähde tuotteet – kokemuksia? | Aihe vapaa | Vauva

Olen jo vuosia sitten luovuttanut Lumenen suhteen. I got these products as pr-samples. Se johtuu ennen kaikkea sensorisista tekijöistä; en pidä näin nestemäisten seerumien tunnusta iholla. Lue kaikki testijutut täällä! Tilaa Annan uutiskirje. Sarjaan kuuluu myös tuo viime vuoden superhittituote hyaluronitiiviste.