Macbook 2020 Air I5

Google us. Mietitkö vielä? Edut sisältyvät hintaan. MacBook Air on erittäin hyvä kannettava tietokone opiskelijoille tai yrityskäyttäjille, jotka arvostavat kannettavuutta ja kestävyyttä tehon yläpuolella. Näytön tuki.

MacBook Airin M1 tekniset tiedot

Kunnostaja ja myyjä: Bazartech. Minun kuukauteni alle dollarin tietokoneella. Väri Tähtiharmaa. Tulet auttaa kehittämään sivuston jakaminen sivu ystävillesi. Ilmainen toimitus kaikille tuotteille! Free delivery on all products. Näytön tuki.

macbook 2020 air i5

MacBook Air

Lisätietoja siitä, miten Apple huoltaa MacBook Airiasi, saat tästä. Suurin päivitys, jonka Apple teki vuosien MacBook Airiin, oli kirkas ja eloisa Retina-näyttö. Best Buy myy myös uuden -version dollarilla. Asus Chromebook Flip C Kumpi kannattaa ostaa? Asiantuntevasti kunnostettu. Osta MacBook Air.

maika ukulele

Apple MacBook Air 13´´ i5 /8GB/GB SSD Laptop Harmaa| Techinn

Wifi Langaton Google us. Lisää ostoskoriin. Verified refurbished. Suosittu Viestiä. Osta MacBook Air. Tervetuloa Back Marketiin Paras hinta-laatusuhde kunnostetuille tuotteille, jotka ovat läpäisseet tarkistuksemme ja hyväksyntämme.

Toimi nopeasti: MacBook Air nyt vain dollaria Best Buy –

Paino: 1,29 kg 3. Best Buyilla on tapposopimus MacBook Airissa vuosina —, ja sen hinta on selvästi alle dollarin. Tietyissä tilanteissa kuluttaja voi myös esittää vaatimuksensa edeltävälle myyjälle ketjussa. Google us. Vain 0,6 tuumaa paksu ja 2,8 kilon painoinen MacBook Air on yksi ohuimmista ja kevyemmistä 13,3 tuuman kannettavista, ja sen yli 9 tunnin akunkesto tarkoittaa, että voit jättää laturin kotiin.