Macbook Apple Pro 2020

Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennen­näkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä. M1-siru, ytiminen Macbook apple pro 2020 Engine ja useat eri tekno­logiat vievät MacBook Pron kone­oppimisen uudelle tasolle. Koneoppiminen ja Neural Engine Koneoppiminen nopeuttaa merkit­tävästi mm. Jos näytöt mitataan suorakaiteina, niiden lävistäjät ovat 14,2 tuumaa ja 16,2 tuumaa näyttöalueen koko on pienempi. Verrattuna Intel-pohjaiseen 13 tuuman MacBook Prohon.

Apple MacBook Pro 13” (2020) 256 Gt, Tähtiharmaa

Taitava tekemään töitä. Eniten käyttämäsi komennot ovat juuri siellä, missä niitä tarvitset. Muistia voidaan valita jopa 24 Gt 8 Gt enemmän verrattuna M1:eenjolloin moni­ajo macbook apple pro 2020 sujuvampaa ja suurten tiedostojen käsittely helpompaa. Siinä on jopa 10 prosessori­­ydintä, jopa 16 näytön­­ohjain­­ydintä, ytiminen Neural Engine ja tehokas Media Engine, joka voi toistaa jopa 4 striimiä 8K-videota. Huomioi nämä, kun valitset MacBook Pron. MacBook Pron studiotason kolmen mikrofonin järjestelmä tuo äänesi selkeästi kuuluville, niin kokouksissa kuin podcastia taltioidessa tai ystävien kanssa jutellessa. Sen 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista työnkuluista ja vaativista tehtävistä leikiten ja uskomattoman energia­tehokkaasti.

macbook apple pro 2020

Joka paikan pro.

Mittavasti muistia. Tuote on loppunut myymälöistä. Voit valita kaksi kertaa enemmän näytön­ohjain­ytimiä ja muisti­väylää kuin M1 Prossa, ja tehokkaam­pi Massamedia Engine voi toistaa jopa 7 striimiä 8K-videota. Katso hinnat. Tilaa Katso hopeanvärinen 13 tuuman MacBook Pro lisätyssä todellisuudessa. Alan johtavat suojaus­ominaisuudet ja luokkansa paras tietoturva.

galaxy nexus

13 tuuman MacBook Pro – Apple (FI)

Lisää tämä tuote listalle ja palaa siihen helposti myöhemmin. Kirkas LED-taustavalaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. M1-siru Applen nopein kehittämä suoritin Applen M1-järjestelmäsiru sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Katso yksityiskohtaiset tiedot ehdoista avautuu uuteen ikkunaan. Video­neuvottelujen kuvanlaatu paranee, ja varjoisten ja kirkkaiden kohtien yksityiskohdat nousevat paremmin esiin.

Apple MacBook Pro GB M1 (Space Gray) | Telia

Lopputuloksena on suoritus­kyvyn harppaus murto-osalla tehosta sekä merkittävä parannus akunkestoon. Lisätietoja Ostamassa yritykselle? Uudet studiotason mikrofonit tuovat äänesi selkeästi kuuluville niin kokouksissa kuin podcastia pitäessä ja ystävien ja perheen­jäsenten kanssa jutellessa. Yhteistyössä Mac OS X ja M2 tuovat lisää nopeutta ja herkkyyttä tärkeimpiin appeihisi — Microsoft ja mieluisimmat iOS-appisi mukaan lukien. Tilauslomakkeessa näkyy valitsemistasi tuotteista maksettava ALV. Katso yksityiskohtaiset tiedot ehdoista avautuu uuteen ikkunaan.