Macbook Usb Adapter Hdmi

Tuoteryhmä Sovittimet 38 Hubit ja telakat 17 Laitekaapelit Mikäli tuotetta ei OLE enää saatavilla, niin tilaus perutaan. Tukee HDCP 2. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Toimitusvahvistus sisältää kuljetusyhtiön seurantatunnuksen, jolla voit seurata lähetystäsi.

Apple Universal Serial Bus-C Digital AV Multiport Adapter (HDMI)

Asiakkaan tulee lähetystä vastaanottaessaan tarkastaa, että lähetys on vahingoittumaton. Housing material Aluminium. Elektroninen posti Tilaa. Yritys Kaupat — liikerakennukset, yhteystiedot ja aukioloajat Ota yhteyttä Työpaikat. Tuotevirhevastuu rajoittuu maksimissaan tuotteen kauppahintaan. Nämä arviot ovat tukkurien ennusteita ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Lue koko kuvaaminen.

macbook usb adapter hdmi

Myydyimmät jalosteet:

Height 2,2 cm. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Jos tuote on virheellinen tai väärä, asiakkaan tulee ottaa viipymättä yhteyttä Tectoriin. Kassalla syötä asiakastiedot tai kirjaudu sisään, mikäli olet tehnyt verkkokauppaan tunnukset. Rekisteröityminen on ilmaista. Palautuksista on aina erikseen sovittava etukäteen. Tilaamalla uutis­kirjeen annat meille luvan käyttää tietojasi suora­markkinointiin.

gigantti dell xps 15

Belkin USB-C–HDMI-sovitin – Apple (FI)

Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. Voit perua luvan koska macbook Universal Serial Bus adapter hdmi. Yrityksillä ei OLE vaihto- eikä palautusoikeutta ellei siitä Object Linking and Embedding erikseen sovittu kirjallisesti. Pyrimme käsittelemään palautukset mahdollisimman pian, kun olemme vastaanottaneet tuotteen. Tuotekortissa ilmoitetaan myös arvioitu toimitusaika, jos kyseessä on tilaustuote tai tuote on väliaikaisesti loppu. Yritykset, sosiaaliset yhteisöt ja yhdistykset sekä yksityishenkilöt voivat rekisteröityä asiakkaiksi. Muita vaatimuksia ei hyväksytä.

Universal Serial Bus-C–Digital AV Multiport -sovitin – Apple (FI)

Product dimensions Net Weight Product, kg 0, kg. Tectorin verkkokauppa on avoin kaikille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille Suomessa. Emme vastaanota palautuksia yli 14 päivän kuluttua toimituksesta. Tilaajalla täytyy olla Suomessa toimitus- ja laskutusosoite. Kun palauttaminen on käsitelty ja hyväksytty, rahayksiköt palautetaan alkuperäiselle maksutavalle.