Öljyn Lisäaine Kokemuksia

Kuluttajasuoja jo kieltää levittämästä vääriä väitteitä aineen tehosta, mutta jos asiakas antaa asiakaspalautteena hoosiannaa ja muuta ylistystä, sen julkaiseminen lienee öljyn lisäaine kokemuksia, vaikka asiakkaan kalusto ei todellisuudessa olisikaan ihmeaineen lisäämisen jälkeen korjannut itse itseänsä. Teho perustuu oletettavasti viskositeetin todella rajuun nostoon. Jos olet yli vuotias, voit lukea palstaa ja osallistua keskusteluun. Eli en tiedä kannattaako kokonaista lisäainepulloa käyttää kerralla vaan se voi riittää useammaksi öljynvaihtokerraksi. Viesti Kirjoittaja herra majuri »

Masinistit keskustelupalsta

Kuten jo sanoin nämä olivat minun kokemukseni, jotka kerroin kun niitä pyydettiin. Hyppää sisältöön. Tällä näkee muodostuuko öljyn lisäaine kokemuksia välille mitattavaa lämpötilaeroa, tai jos sitä oli alun perin niin muuttuiko se miksikään. Jormalainen » Toimitus ja lehtitilaus Osoitteenmuutos Tilausmuutokset Palautelomake Lähetä viesti Öljyn lisäaine kokemuksia etunimi. Kyllä se perä siitä pikkuhiljaa hiljeni,lopulta liki äänettömäksi. VM:n ja TM:n artikkelit löytyy kuvina V-mäisen huonolaatuisina tosin, saisivat vähän panostaa noiden kuppasten sivujensa laatuun näin ohimennen sanoen RVS:n suomen sivuilta, numeroita en tuolta löytänyt mutta varmaan kertovat pyydettäessä.

öljyn lisäaine kokemuksia

Keskustele vapaasti aiheesta kuin aiheesta

Pikanavigaatio Ajankohtaista io-tech. RVS:n sivuilta löytyy kuitenkin pääsääntöisesti palautteiden antajien yhteystietona ainakin sähköpostiosoite, joten heihin voi halutessaan ottaa yhteyttä muutenkin. Viesti Kirjoittaja aphn » RVS väittää muodostavansa ferrosilikaattikerroksen kitkaa synnyttäville pinnoille eli vain sinne jossa suojaavaa pintaa tarvitaan. Kyllä he tietävät paremmin kuin sinä tai minä.

dell usb c ethernet

Kokemuksia öljyn lisäaineista | TechBBS

Liittynyt Ei muutaku pullo naamariin niin järki juoksoo ja ruansulatuskin toimii liukkaammin Ainetta tuo maahan Turkulainen U. Kuten lyijynkorvikelisäaine bensiinin ei sinkkilisäaine öljyynkään auta enää tietyn pitoisuuden jälkeen. Tuo on hiukan ontuvaa ajatella miksi öljy-yhtiöt ei lisää noita öljyn lisäaine kokemuksia. Saa niitä sylintereitä mittailla mutta kyllä moottorin liukulaakerit ekana alkaa leipoa kiinni jos voitelu häiriintyy.

Mitä mieltä öljyn lisäaineista? – Öljyt – Suomi24 Keskustelut

Moottoriöljyn tai kaksitahtiöljyn lisäys dieselpolttoaineeseen on joillakin seuduilla ollut perinteenä. Sama on nähty aikaisemminkin me too- ta View Full Version : Öljyjen lisäaineet. Siitä onkin sitten oma keskustelu. Tällä sivulla on jotain tietoa toiminnasta.. Ei sitä pirukaan jalalla viitti pitää sitä aikaa samas kohdas :D. Viesti Kirjoittaja lmb » Ti Elo 26, pm.